Folosești LastPass?

Folosești LastPass? ©

Dacă nu folosești un password manager… ei bine, ar trebui: te asiguri că ai o parolă unică pentru fiecare site în parte, îți permite să păstrezi notițe în siguranță și alte minuni de genul.

Eu m-am oprit la LastPass și, datorită obișnuinței, îmi vine greu să-l schimb. Bine, nici n-aș putea spune că am prea multe motive să-l schimb. Dacă folosești un singur device (laptop, desktop) varianta gratuită este mai mult decât suficientă, dar dacă ai și un telefon sau tabletă… vei vrea să ai și varianta premium.

În fine, voiam să zic doar că pe Humble Bundle este o ofertă – valabilă până la sfârșitul lunii iulie – și poți cumpăra LastPass premium la super preț: 5€ în loc de 24€. Primești un link care îți va activa versiunea premium pentru următoarele 12 luni.

12 Comentarii

Mălin a scris

Dacă vrei poți să cumperi pentru mai mulți ani. Faci comenzi pe HumbleBundle cu metode de plata diferite. Odata cu Paypal, apoi cu card, iar daca ai mai multe carduri poți comanda cu fiecare card în parte. Pentru fiecare primești un link care-ți mai pune un an in plus la plan. Eu așa am luat pe doi ani, plătind odata cu Paypal și odată cu cardul.

Gigel Anonimu' a scris

@Mălin: O mentalitate sanatoasa. :D Nu doar Google ci cam toti gigantii care au acces la date personale (Fb, Twitter, etc). As mai adauga ca nici stocarea informatiilor in cloud nu-i o idee prea buna (Dropbox, Drive,etc) mai ales fara encriptie prealabila (VeraCrypt sau chiar 7Zip). Nu mai zic de mail-uri la care are acces cam cine vrea. :))

Gigel Anonimu' a scris

KeePass e gratuit si are o gramada de utilitati. Nu folosesc pe mobil da’ vad ca are si versiune de Android.
Un lucru important de mentionat este ca nu (prea) conteaza daca folosesti un password manager atat vreme cat OS-ul este (usor de) compromis – in special Windows si mai ales versiunea „neoficiala”. :)
Also ptr. parole super sensibile si paranoici e recomandat folosirea temporara a unui OS care ruleaza exclusiv din RAM – gen TAILS.

Ionuț Staicu a scris

@Alex: Da, pe mine mă enervează maximum. Am vreo zece conturi google și… e horror :D

A doua chestie care mă enerveaza este că nu face diferența la subdomeniu – nici măcar nu prioritizează cumva, iar lucrurile o iau destul de nasol razna când ai mai multe conturi pe mai multe subdomenii (e.g. cum e la Slack).

Dar nu mă enervează suficient de tare să schimb, deci e ok :w00t:

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter