S-a spart bula și nu ne-am dat seama?

S-a spart bula și nu ne-am dat seama? ©

N-am mai scris despre crypto de mai bine de jumătate de an, cam de când s-a prăbușit piața. Nimeni nu știe de ce s-a prăbușit, sunt tot felul de speculații, tot felul de teorii, tot felul de speranțe.

Sigur, oamenii super-optimiști sunt convinși că prețurile vor reveni iar acum este doar o perioadă de reglare. O perioadă cam lungă, dacă mă întrebi pe mine, dar sunt o grămadă pe grupurile de FB sau pe Twitter care recomandă acumularea de monede și tokens, acum, cât au un preț accesibil. Acum, înainte de a ajunge to the moon.

Eu sunt optimist, sper să crească un pic lucrurile, poate-poate îmi renovez bucătăria și îmi rămân bani de un Kitchen Aid :D

Dar, cu tot optimismul meu, nu pot să nu mă întreb: dacă bula s-a spart și nu ne-am dat seama? Adică nu o spărtură d’aia, să pleznească și să se ducă totul spre zero, ci doar așa, o găurică micuță, prin care doar fâsâie un pic…

Variația XLM de la începutul anului. Celelalte monede urmează cam același trend.

Din ianuarie, de când au luat-o lucrurile în jos, au mers… ei bine, au mers doar în jos. Au fost mici tentative de creștere – chiar recent vorbeam cu cineva că gata, începe bull-run – dar… încă nimic spectaculos.

Sunt curios dacă vom mai ajunge la prețuri ridicole la crypto (ori în sus, ori în jos) sau dacă gata, piața s-a reglat suficient de mult încât să nu mai vedem variații prea mari de la o oră la alta?

4 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter