Mi-a crăpat Mac-ul!

Mi-a crăpat Mac-ul!

Unii dintre voi știți, nevasta are un Mac book din 2007-2008. Pe el își făcea toate fișele pentru școală, cu el a reușit să „ducă” aproape patru generații de copii: două la grădiniță, două la școală.

Era el mai lent un pic pentru editare video sau alte minuni de genul, dar pentru chestii uzuale, gen editare Word, slide-uri Powerpoint și ce mai făcea ea pe acolo era minunat. Plus că era și rezonabil de portabil, că putea să se ducă de colo-colo cu el…

Eh, aseară, fix când își termina nu-știu-ce-lucrare (despre lucrarea asta cu altă ocazie, e stress mare), Mac-ul a înghețat. Reboot, a apărut un ecran alb cu un folder flășuitor și cam aia a fost. Azi bag discul de recovery: ciuciu, discul intern nu este vizibil.

Un alt disc de probă – să văd dacă este defect discul sau controllerul – n-am, deci, pentru moment, considerăm că și-a dat obștescul sfârșit. 

Interesant este altceva: în iulie a făcut zece ani de când îl are :) Mai are rost să-mi bat capul cu el? Sau luăm altul și cu asta basta? Decizii, decizii…

11 Comentarii

alescx a scris

@Ionuț Staicu: fac o poza cu un laptop care functioneaza de prin 2005? a fost a nefastei si acu il chinuie copii. sau fac o poza la calculatorul pe care l-am avut prin 2000? functioneaza si ala la un amic. sau mai caut prin pod dupa ceva antichitati care au sanse mari sa porneasca daca le dau curent.

sau doar daca e vorba de apple 10 ani e o realizare?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter