Deko în Constanța

Oh, well… Am fost și la show-ul numărul doi al băieților de la Deko. O fi fost el nr.2 ca ordine, dar ca bună dispoziție cu siguranță a fost nr. 1. Nu vreau să fac comparație cu trupa Showtime pentru că cei din urmă… ar fi cei din urmă. Cu mult :w00t:

Prin sală era Marius Morga Moca Moga (a dracu’ tastatură, nu mai merge bine!) de care niciunul dintre cei trei nu a ezitat să… comenteze, fiecare în stilul caracteristic. S-a râs, s-a băut, toată lumea s-a simțit bine iar UNII s-au ajuns de când câștigă premii la webstock și nu mai bagă lumea în seamă :death: :w00t:

La un moment dat Teo și-a uitat glumele, prin urmare… a început să improvizeze. Și a improvizat atât de bine încât m-a făcut să aștept încă un show :D

Iar pentru cine nu știe, Teo are blog! Dacă ai avut o zi/săptămână/lună/viață tristă și simți că nu se mai poate, TREBUIE să te duci la un show de-al lor. Pur și simplu TREBUIE!!!

În altă ordine de idei, dar tot legat de Phoenix este că pe 10 vine Iris. Habar n-am cât e biletul, dacă mai sunt bilete sau ce mai face Cristi Minculescu. Mie nu-mi place Iris în mod deosebit, deci nu voi fi prezent…

2 Comentarii

Bilen a scris

Nu mai spune mă așa ca cine o să citească chiar o să creadă. La cât de mic ești nici nu te-am văzut. În plus apropo de ce scriai tu într-un articol acum ceva timp, sunt mulți care îți pocesc numele. Ei bine eu cand m-am uitat pe schema aia de mese să văd unde am rezervarea am vazut o masa pe care scria Ionuț Stanciu și am zis: eh, nu are cum sa fie Ion pentru ca el e Staicu.

E bine ca ai fost la deko înseamna ca ai viață sociala after all nu? Bravo!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter