Pedofilia salvează România!

Despina îmi spune că guvernul vrea să dea o „primă” tuturor fetelor ce rămân însărcinate (și duc la bun sfârșit sarcina). Prima este în valoare de 600 lei (nu știu dacă lunar sau o singură dată). Ok, toate bune și frumoase, nu? Felicitări guvernului! Problema este că această primă se acordă puștoaicelor de liceu.

Motivația?

Tot mai multe fete între 11 și 22 ani rămân însărcinate.

Bă, în loc să fiți mai agresivi în promovarea măsurilor de contracepție și să faceți educație sexuală pe bune la o vârstă potrivită (nu, 16 ani NU e o vârstă potrivită pentru educație sexuală! Este mult prea târziu!) voi încurajați întreținerea de raporturi sexuale cu minori? Pentru că asta ESTE o încurajare! Mulți vor considera o afacere să facă un copil pentru 600 lei (la fel cum mulți consideră o afacere să se căsătorească pentru cei 200€ oferiți de stat).

Io unul mă întreb ce a fost mai rău? Guvernul Năstase sau Tăriceanu? L-am auzit pe Tăriceanu spunând de două ori „aceasta NU este pomană electorală!”. Prima dată când se vorbea de pensii, a doua oară când se vorbea despre majorarea salariilor din învățământ. Dacă punem la socoteală și recentul sondaj despre câtă încredere este în sistemul sanitar românesc (din care a reieșit o încredere suspectă a cetățenilor), cred că iese o ultimă minciunică a actualului guvern.

Înființăm o linie aeriană directă România-Congo? :w00t:

6 Comentarii

Despina a scris

Privește partea bună a lucrurilor. Aceea că în curând (în 15-20 de ani când vor crește ăștia mici) vom avea oameni care să muncească și pe la noi și nu vom mai „importa” chinezi, filipinezi sau coreeni. Industria românească va înflori precum ghioceii primăvara… BULL SHIT!!!!!!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter