Apropo de filmatul vertical

Apropo de filmatul vertical ©

De cele mai multe ori, eu filmez landscape. Mi se pare normal pentru că majoritatea filmelor sunt transferate, procesate și urmărite pe monitor.  Deci când îi văd pe unii că sunt supărați pe filmatul vertical le înțeleg punctul de vedere.

Dacă îl întrebi pe un vertical din ăsta de ce filmează sau pozează așa vei primi fix același răspuns, mereu și de fiecare dată: tot pe ecranul telefonului voi vedea acel conținut, tot cu telefonul în aceeași poziție.

Și da, totul se reduce la treaba asta: din moment ce oricum vorbim de conținut „valabil” câteva ore (sau hai, zile), de ce atâta stress? Nu e ca și cum ăia au făcut poze/filme verticale și le vor viziona periodic, cum făceau bunicii noștri cu pozele

Ah, că dintre ăia care văd operele respective sunt vreo 5% care sunt mai ciudați și le văd pe monitor? Ei bine… ghinion.

4 Comentarii

iuliancalin a scris

Sincer sunt încuiați rău cei care fac asta. Eu vad treaba asta foarte des. Adică au un video care îl poți vedea in landscape, far țin telefonul in portrait, și se chinuiesc să vadă, fac ochii mici, mai pun și ochelari, că le e lene sa întoarcă telefonul.
Ugh, cringe fără număr.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter