Cred că nu mai am răbdare

Cred că nu mai am răbdare ©

Toți cei ce mă cunosc știu că-s extrem de răbdător și extrem de calm. Adică uneori mă enervez și eu din cauză că sunt prea calm, atât de calm sunt!

Eh, și cu toată răbdarea asta a mea, am observat o chestie: de câteva săptămâni, parcurgerea feed-readerului s-a transformat mai mult în „mark all as read” în fiecare dimineață.

Și nu pentru că nu mă interesează subiectele, altfel n-aș fi abonat, dar pur și simplu nu am nici un fel de tragere de inimă să parcurg 50-100+ titluri. Și dacă nu le „procesez” acum, în 2-3 săptămâni când/dacă îmi vine cheful, sigur nu voi avea starea necesară de a parcurge mii de titluri (care vor fi și outdated)…

Și în aceeași situație se află și newsletterele. Am peste 50 primite în ultimele două săptămâni. Aș vrea să le parcurg, dar nu am starea necesară. Și tot amân… Tare mi-e că le voi rezolva cu „delete all”…

După cum ziceam: cred că rezervele de răbdare și calm se termină. 

Oare mă transform într-un bătrânel morocănos? Să vedem…

8 Comentarii

Alex a scris

E o problema de volum si de continut. Daca iti place ce citesti, citesti. Daca nu-ti place, dar o faci din obisnuita, rezervele de rabdare se termina mult mai repede.

Eu am rezolvat problema simplu, grupind fluxurile dupa volum in primul rind. Sursele care debiteaza 5+ articole pe zi sunt separat, ca n-are nici dracu chef sa treaca prin ele constant. Iar apoi aia care scriu rar ii culeg din reader in ordinea in care ma atrag in ziua respectiva.

Depinde si ce fluxuri urmaresti tu, evident. Daca urmaresti chestii care publica stiri si au toate volum mare … RIP.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter