Autobuze cabrio în Constanța

Acum ceva vreme în urmă, Bilen scria de autobuzele supraetajate introduse în Constanța. Azi mă plimbam prin oraș și am văzut câteva autobuze cabrio și am observat ceva interesant (și logic totodată): toată lumea stă… la etaj! Acum stau și mă gândesc dacă transformarea unor autobuze existente (marca MAZ) ar fi costat mai puțin de 280.000 €, cât se preconizează că ar fi costat cele achiziționate.


Chestia interesantă este că prețul unui autobuz a fost de 280.000€ cumpărat cu banu’ jos. Printr-un sistem de leasing ajunge ceva mai ridicat, nu? Dar dacă sistemul de leasing a fost ales de Mazăre (care se știe că face parte din PSD), oare cât a ajuns prețul final?

Tot referitor la autobuze, eu mă întreb dacă au loc la intrarea din stațiunea Mamaia… Nu le-am văzut trecând pe la bariere, dar îmi și imaginez cum la intrare, nenea șoferul/ghidul le spune pasagerilor: „Atențiune! Intrăm în stațiunea Mamaia! CULCAT!” :twisted:

Că tot adusesem vorba de corupți PSD, iaca ce scria la ei pe site:

Este regretabil faptul că, în România anului 2007, o parte a politicienilor utilizează, în scopul manipulării josnice a opiniei publice, tactici obscure și nedemocratice, pentru susținerea unui președinte căzut azi în dizgrația totală a poporului care l-a mandat în 2004 să-l conducă.

Băi nene, darnici cu virgulele, n-am ce zice…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter