Nokia 7.1 ?!

După povestea cu Nokia 7 plus, eram destul de sigur de două lucruri: că ăsta va fi următorul meu telefon și că nu există Nokia 7. Dar se pare… că Nokia 7 există, doar că nu prea există în România. 

Nu doar că Nokia 7 există, dar a primit și o actualizare: Nokia 7.1. Ca hardware este un pic mai slab decât 7 plus: are un procesor Snapdragon 636 (față de 660) și o baterie ceva mai mică: 3060mA (vs 3800mA).

Ecranul este și el mai mic, are 5.8 inch (față de 6 inch, cât are Nokia 7 plus), dar, în schimb. are acel notch în partea de sus, jonglerie ce audce câteva sute de pixeli extra. Eu unul sunt mai oldschool, nu știu cât de mult mi-ar plăcea treaba asta, DAAAARRR așa am zis și despre telefoanele mari, deci nu știu… parcă n-aș fi atât de categoric :D

Sunt curios cât de bună va fi camera, dacă va fi un upgrade sau un downgrade față de 7 plus…

Ca toate telefoanele Nokia, și 7.1 este înscris în programul Android One. Asta înseamnă că în următorii trei ani vei primi lunar actualizări de securitate și, pentru următorii doi ani, vei primi actualizări la OS. Probabil din ziua în care va putea fi comandat va putea fi și actualizat la Android 9.

Va fi disponibil începând cu sfârșitul lunii ocotombrie iar prețul recomandat este de de 1700 lei, fiind disponibil în două culori. Problema este că și Nokia 7 plus este disponibil în două culori, dar în România se găsește doar o singură variantă. Sper să nu fie cazul și aici…

Acum… nu știu ce să fac, să îmi iau Nokia 7 Plus? Să aștept 7.1? Decizii, decizii…

3 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter