www.mfinante.ro

Tocmai mă sună un client să-mi spună că vrea un program pentru TVA disponibil pe site-ul ministerului de finanțe. Disponibil nu înseamnă și accesibil, după cum s-a arătat după câteva minute de căutări. Căutări e mult spus, pentru că această „căutare” s-a rezumat la a intra din link în link în speranța că ocolind link-urile moarte voi găsi într-un final ce am nevoie.

Well… După 2-3 minute de căutări am renunțat, pentru că au un site prea dubios ce nu are funcție de căutare. Trecem peste design-ul inexistent/infect (alege ce variantă îți place mai mult). Trecem și peste codul mizerabil. Dar frate, să nu ai un formular de căutare mi se pare absurd și ilogic (la fel de ilogic să spui cuiva „întrebare:…..?” înainte de a pune întrebarea :death: ).

Ideea salvatoare mi-a venit cu google: site:mfinante.ro program calcul tva. Habar n-am dacă am găsit ce trebuia (văd eu mâine) dar m-am gândit că este util pentru unii :)

4 Comentarii

Bughy a scris

Prima data, supararea legata de pronuntia „java”, apoi articolul asta in care ti se cere un PROGRAM pentru TVA (am presupus de calcul).
Sa inteleg ca rezulta noua ta afectiune legata de insusirea si aprofundarea, impreuna cu punerea in practica a limbajului de raspandire multi-platform JAVA? Sau doar ziceai, asa, ca chestie?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter