Un canal de Youtube interesant: Extra Credits

Un canal de Youtube interesant: Extra Credits ©

Cred că am găsit filmul de mai jos pe Twitter. Film în care se explică cum funcționează unele jocuri online (mi s-a părut foarte overwatch-oriented, ca să zic așa) și de ce ranking-ul jucătorilor este ceva mai greu de făcut decât pare.

Apoi am ajuns pe canalul lor. O grămadă de subiecte interesante explicate foarte frumos. Despre istorie, jocuri, IT și mitologie.

Intră pe propria răspundere, doar dacă știi că nu ai ce face pentru câteva ore :D

9 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Ptr. mine stilul de animatie si grafica infantila (childish) e off putting, chiar daca subiectele abordate par interesante. Spre exemplu unul din subiectele abordate de ei e „bronze age collapse” dar parca prefer mai mult o varianta de genul:

Stiu, stiu, nu sunt fun deloc – si canalul „robotzi” care-i oarecum similar in grafica mi se pare extrem de iritant. Dar pe de alta parte cand eram pe Fb eram fan maxim „vinerea cu Vadim” (din pacate n-au canal de Yt) deci gusturile mele nu-s chiar la cele mai inalte standarde. :))

Ah, si in ultima vreme parca devin tot mai interesante dezbaterile anti SJW, anti body acceptance, anti feminism extrem, etc. Nu prea avem noi de-astea in Ro dar prin US/UK oamenii au mai mult timp liber de pierdut cu debates si first world problems.
„Dear fat feminists” (a lui Stephen Crowder) e interesant (omul are mai multe clipuri in care merge prin campusuri si abordeaza subiecte „delicate” gen „rape culture is a myth” sau „male privilege is a myth”):

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter