Povești cu familii tradiționale

Povești cu familii tradiționale

Am tot avut plăcerea în ultima vreme să mă conversez cu câteva doamne. Să vă povestesc două chestii.

Pantofii§

Una dintre ele se mărită (acum vreo 30 de ani). În prima săptămână, bărbatul o căpăcește bine, bine de tot. Asta se duce supărată la taică-su, că uite, m-a bătut! Taică-su, foarte strict îi zice:

Draga mea, bărbatul nu-i ca pantoful, dacă te bate, îl schimbi. Tu n-ai știut ce alegi?

Ups. Mișto susținere a familiei, nu? Doamna în cauză a rămas măritată cu vajnicul și tradiționalul rumân. Ai putea crede că ăla a fost singurul incident… 

Sport§

Altă doamnă, povestește de fi-sa: se mărită, după câteva luni, bărbatul încearcă să o lovească.

Ce nu știa bărbatul era că nevastă-sa, la insistențele fratelui, a făcut karate vreo zece ani. Nu trebuie să mai spun că, în vreo zece ani, aia a fost singura ieșire violentă a respectivului, nu? :)

9 Comentarii

Alex a scris

Orice om poate avea o iesire violenta o data in viata. Sau de doua ori. Problema nu-i de violenta, e si ea o parte a vietii – problema este de frecventa. Daca-mi da o palma gagica o data pe an, mai ales dac-o si merit in context, e ok, am si eu momentele mele cand merit o palma. Da’ daca discutam de 5 incidente in 6 luni, trebuie sa re-evaluam. Nu sunt animal sa ma „dresezi” cu pumnul.

Si da, discutia se poate purta in ambele directii, despre ambele genuri.

Cat despre stiutul de karate sau alte arte martiale … stii care-i faza? E preventiva, nu ofensiva. La fel ca purtatul de sprey cu piper la tine. Speri sincer sa nu trebuiasca niciodata sa-ti folosesti metodele de aparare.

Andrei a scris

@Alex: pentru tine e ok, că șansele ca gagica ta să aibă cu 20-30 de kg mai mulți mușchi de cât tine sunt foarte improbabile. Dar pune-te în locul unei femei, care nu știe că ia o palmă/pumn și cu câte kg/forță i-o dă psihopatul. Ca să înțelegi cum să treaba, dacă te-ai trezi cu ea dimineața că ți-ar amenința bijuteriile cu cuțitul (pentru că ați avut nu știu ce dispută), ai mai sta cu ea să vezi cum evoluează treburile?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter