Atunci când spam-ul este mai important decât utilizatorii

Atunci când spam-ul este mai important decât utilizatorii ©

Unii îi zic SEO, dar cu toții știm că a repeta în continuu aceeași expresie într-un articol este pur și simplu spam. Azi îți dau două exemple, dar să nu te gândești că este doar o chestie așa… izolată.

Savori urbane: pe blogul savori urbane găsești multe rețete cu savori urbane, unde, la fiecare frază de pe blogul savori urbane, se repetă în continuu că este blogul savori urbane. Că-s savori urbane și na, trebuie să știe lumea ce-s alea savori urbane. 

Serios, intră pe blogul savori urbane (aici) și minunează-te de savorile urbane de la FIECARE articol. Absolut orice articol de pe savori urbane repetă la modul maniacal aceeași frază. Exemple:

La articolul ăsta se repetă cuvântul „pulpe” de 57 de ori!
Plăcintă/plăcinte se repetă de 58 de ori!

Practic la fiecare rețetă de pe savori urbane ți se repetă ce rețetă citești pe savori urbane.

Asta îmi aduce aminte de un banc ce s-ar potrivi savori urbane: un expert SEO intră într-un bar și cere un cocktail, un cocktail în pahar, un cocktail cu alcool, un cocktail bună, un cocktail cu prietenii, un cocktail cu umbreluță…


idevice.ro. Al doilea exemplu este idevice.ro, care la fiecare paragraf nou repetă același keyword, pentru că… dacă-i SEO… să fie!

idevice.ro. La o adică, If it looks stupid but works it ain’t stupid. Pentru că, până la urmă, asta e important: nu utilizatorul, nu experiența vizitatorilor, nu. SEO până în pânzele albe că asta e important!

idevice.ro În altă ordine de idei, s-ar putea să fiu eu naiv, idealist și special, iar utilizatorii „normali” să nu observe aceste mici detalii. Sau, mai grav, să le observe și să li se pară normal.

18 Comentarii

vali a scris

@Louis: am vorbit cu el la un webstock. fie e prost, fie e ticălos. e alegerea lui să facă mizerii, doar că istoria ne învață că nici unul ca el nu a ajuns sus. byrev, xtravagant, naiba îi mai știe pe toți, au ajuns acolo unde le e locul.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter