Atunci când te duci la biserică… degeaba

Întreaga povestea e aici, dar pe scurt: o tipă îl acuză pe popă că a „sedus-o și abandonat-o”. Popa, omu’ lu’ Bărbosu’, se jură pe roșu că el e nevinovat și începe să o facă în toate felurile în biserică.

Nu zic nici că-i reală aventura, nici că e doar în capul doamnei. Dar să presupunem că este, să nu mă leg de partea asta (în plus, oricum doar ei doi știu cu adevărat ce e real, ce nu).

Nu mă leg nici de treaba cu popa care începe să o pârască pe tipă. Chiar dacă aventura lor a fost sau nu reală, scosul „la careu, în fața școlii” e o mizerie nejustificabilă.

(link alternativ)

Băi frate, dar babele… babele alea? Nu par a fi pentru prima dată în biserică. Nu par să nu fi ascultat niciodată de pildele. Cu Isus venit pe Pământ să ierte păcate. Cu iubitul aproapelui (ok, poate că popa a luat treaba asta prea ad-literam?).

Isus l-a iertat pe Petru. Pe Petru bă, ăla care l-a renegat și a zis „boss, nu știu cine e ăla, nu l-am văzut niciodată, n-am fost cu el, să moară mama!”. L-a iertat (în avans) până și pe Iuda, ăla care l-a vândut pentru bani de păcănele.

Dar una care probabil a avut o aventură cu popa? Oh, aia merită arsă pe rug! Omorâtă cu pietre! Sau, de ce nu, arsă cu pietre! Capul lui Moțoc vrem!

Un Comentariu

Gigel Anonimu' a scris

Religion, making people stupid since…fuck knows when.
Desi ca sa fim corecti religia crestina a mentinut niste cultura&progres dupa caderea imperiului roman. Fara religia crestina evul intunecat ar mai fi tinut ceva vreme, probabil. Acum daca asta scuza milioanele de oameni omorati in numele ei..habar n-am.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter