Dentiștii sunt ca McDonald’s??

Cred că am mai spus-o de câteva ori, mie mi-e frică de stomatolog. De fapt, nu frică, sunt terifiat!

Eh, și săptămâna trecută mi-am luat inima în dinți (ironic, nu?) și m-am dus la dentist. Tipa (aș putea să-i spun dentistă, nu?) este super ok, lucrează superb (nu am simțit decât atunci când mi-a făcut anestezia) și o voi recomanda oricui are nevoie de stomatolog :D Desigur, asta nu mă face să nu-mi  mai fie frică de stomatolog, deoarece încă am coșmaruri de când am leșinat pe scaun de durere în urmă cu mulți ani.

De ce am spus că sunt ca McDonald’s? Păi… Având în vedere că ultima dată am fost acum o sută de ani la dentist, au apărut diverse probleme, mai mari sau mai mici. Și la fel ca vânzătorii de la McDonald’s care mă întreabă dacă vreau și o brioșă, înghețată sau un sos la cartofi, doctorița îmi zice: „aaa, uitați un început de carie! O tratăm și pe asta?”. Păi ce să facem? O tratăm și p-asta, că doar nu îmi place durerea într-atât de mult încât aș putea să o suport. Chiar, oare masochiștilor le place durerea de dinți? :w00t:

Și că tot vorbim de doctori, un alt doctor de care sunt terifiat este urologul. Nu am fost niciodată la un asemenea doctor, nu am planuri prea curând, dar din câte am înțeles îmi bagă ceva pe organul care este obișnuit să se bage el undeva. Și după ce mă duc la dentist, îmi scoate o măsea, mă duc la oftalmolog și îmi schimbă ochelarii (în aceeași zi!), cum aș putea să am curaj pentru urolog?

2 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter