Canibalismul este revoltător?

Toată lumea este speriată de canibalism. Cazul de acum câțiva ani în care doi nemți s-au mâncat între ei (de fapt doar unul pe celălalt) cu siguranță te-a făcut să te gândești la normalitatea lumii.

Dar ce este normal?

„Normal” reprezintă o convenție. Nimic altceva. Pentru că așa cum ție ți s-a părut o atrocitate că neamțul ăla a ajuns jambon, pentru el era un fetish iar pentru celălalt era o delicatesă. La fel de delicatesă poți fi și tu dacă ai bafta să ajungi pe o insulă dubioasă de pe lângă Africa.

Oricum, dacă tu ești revoltat că un om a mâncat un al om, indienii ce pot să spună de oamenii ce le mănâncă zeitățile?  Pentru că, nu-i așa, vaca este un animal sacru. Și în caz că nu știai, vaca e materia primă pentru hamburgerii ăia trei care îi mănânci la McDonald’s, alături de două porții de cartofi mari, un sos de maioneză și o cola light, să nu te îngrași.

Sunt convins că dacă ar ieși un nou sortiment de hamburgeri cu numele de Mohamed sau Jesus sunt convins că ar sări destui de cur în sus că le este luat NUMELE în batjocură…

Așadar, că tot n-am spus nimic despre religie în ultima vreme, cum ar trebui să se simtă indienii? Oare vom vedea un Jihad inițiat de India?

Bonus (și da, unii s-au simțit ofensați de acest film!):

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter