Problema cu jocurile de noroc este că…

Problema cu jocurile de noroc este că… ©

Nu sunt de noroc. Simplu. La păcănele, poker, jackpot sau la ce o mai fi, norocul este extrem de vag. Și asta din două motive:

  1. Casa câștigă întotdeauna. E regula de aur a oricărui cazino;
  2. Prin urmare, aparatele sunt programate să limiteze câștigurile utilizatorilor. Nu e un secret, e reglementat de lege să fie un anumit procent de câștigători și cam aia e. Dacă sunt mai multe aparate în sală, se poate face o medie a tuturor aparatelor, deci chiar dacă tu joci toată ziua la unul, s-ar putea să câștige vecinul… Toate strategiile cu „vine căpșună după cireașă, deci câștig” sunt fix nimic.

Nimeni nu s-a îmbogățit din asta, nimeni nu o va face.

Cu toate astea apar isteți care bagă 30.000€ la aparate în speranța că….

🤜💪💶💶💶 Faraonu de la vâlcea

Publicată de Cătălina Grigore pe Sâmbătă, 23 februarie 2019
(mirror)

6 Comentarii

Andrei a scris

Înseamnă că nu i-a muncit, mie îmi vine greu să cred că un om care ar avea inteligența să producă suma aia de 30.000 de euro, i-ar arunca așa dintr-o dată la gunoi. Fac pariu că la orice cazinou sau casă de pariuri, scrie că nu ar trebui să pariezi mai mult decât suma pe care ți-o poți permite s-o pierzi.

Alex a scris

@Andrei: Subestimezi puterea adictiei, vorbesc in cunostinta de cauza (pariuri sportive, nu 30k, ci 5k). Si eu spuneam la fel, „Cum, frate?!? Imposibil!”. Ei, se poate … Din fericire mi-am „reglat” creierul intre timp :) Si banii se fac, nu-i bai.

Gigel Anonimu' a scris

Am vazut de cateva ori cand se resetau aparetele si era afisata proportia castiguri/pierderi. Proportia era in medie de 100/97 (100 lei castigati de casa, 97 lei castigati de jucatori). Deci casa are un edge de vreo 3%.

Am bagat si eu la pacanele de cateva ori (mai demult) si ai dreptate – nu prea ai ce strategie sa aplici. Funny totusi cum e norocul – de vreo 2 ori in situatii destul nasoale am avut „bulan” cu sume destul de mici (castigurile alea mi-au salvat pielea la momentul respectiv) si aproape niciodata nu mi-a iesit cand am bagat mai multi bani. Per total am iesit pe plus cred – vreo 800-1000 lei castigati, vreo 500-700 lei bagati.
M-am lasat de tot intre timp – matematica bat-o vina. :))

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter