Sublime Text 3.2!

Sublime Text 3.2!

Azi a fost lansată o nouă versiune de E-text Sublime Text: 3.2, care aduce o grămadă de features noi, dintre care cele mai vizibile sunt astea două:

  • Integrare cu Git (diff inline, status în sidebar etc)
  • block_caret face cursorul să arate mai… altfel.

Chiar dacă nu apar actualizări zilnice, mă bucură să văd că Sublime a (re)început să primească cel puțin un update/lună. Mai micuț, mai timid, dar nu este silentio stampa, ca acum câțiva ani.

4 Comentarii

Ionuț Staicu a scris

@Gigel Anonimu’: Mă re-obișnuiesc foarte greu cu unelte noi. Dacă nu am un motiv EXTREM de bun, cel mai probabil nu voi renunța la Sublime prea curând.

Am încercat și VSC și Storm și Atom și… orice îți mai trece prin cap. Ori nu sunt eu în mindset-ul potrivit ori altceva, dar… pur și simplu nu m-am adaptat :)

Gigel Anonimu' a scris

@Ionuț Staicu: Mno, atata vreme cat isi face treaba. Bine, cat am folosit eu Sublime nu eram cine stie ce maestru – de fapt cred ca-l foloseam la vreo 10% din capacitate. :) Ma batea gandul sa citesc Sublime Text Power Book de Wes Boss intr-o vreme dar dupa aia am citit pe site-ul lui ca:
„Visual Studio Code is my current editor which I switched to in September 2017 after years of Sublime Text.”
asa ca am renuntat.
Sa fiu sincer nici eu n-as fi abandonat Sublime – vorba ta, e dureros sa faci tranzitia la un alt toolset – dar m-au convins zecile de review-uri pozitive de la devs pe JS care jurau ca VsCode is the shit comparativ cu Sublime. Recunosc ca am sacrificat vreo cateva zile bune cu setari, pluginuri, keymaps, etc. da’ s-a meritat – mai ales ca-s tot felul de plugin-uri care fac tranzitia usoare (Vim navigation keymaps, Sublime navigation keymaps, etc).

Ionuț Staicu a scris

@Gigel Anonimu’: da, VSC are tot setup-ul mult mai ușor de făcut comparativ cu sublime. UI mult mai prietenos pentru plugins, mult mai cod-oriented, mai extensibil în anumite direcții.

Mă atrag câteva funcționalități la IDE-uri: debug inline (în sublime e un coșmar să faci xdebug să meargă), refactoring tools și intelisense context-aware (în phpstorm) :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter