Timpul este relativ

Timpul este relativ ©

Ți s-a întâmplat vreodată să faci atât de multe lucruri încât să crezi că este vineri, de exemplu, și să fie, de fapt, joi? Mi se mai întâmplă și eu cred că atunci am o zi bonus în săptămână.

Eh, dar săptămâna asta s-a întâmplat fix pe dos. Și aveam impresia că mâine e miercuri. Prin urmare, lucram relax, nu mă grăbea nimeni, deadline-ul e joi. Chiar mă gândeam că mâine, dacă am chef, mă duc până la bancă. Vorba aia, am timp.

Doar că nu. Mâine e vineri.

Iar deadline a fost azi.

2 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Eu la un moment dat am crezut ca am 35 de ani cand aveam de fapt 34. Iote asa am castigat un an cand cineva m-a corectat. Si acu’ daca ma iei repede nu-s sigur sa-ti raspund daca am 35 sau 36. Well, am 35 da’ stiu ca 36 vine anu’ asta si in mintea mea deja l-am bifat, so… :))))
Si de multe, multe ori mi se intampla (in trecut) sa n-am habar ce zi saptamanii era (si cand incercam sa ghicesc eram total pe langa, si nu cu o zi sau doua ci cu 5 sau 6) – cand bagam munca ca ursul. Zilelele se blenduiau una intr-alta – cui ii pasa ce zi era – era zi de munca, DUH! Da’ cred ca nu sunt singurul care a experimentat asta, corect?

iuliancalin a scris

Era luni și aveam impresia că e vineri. Acum 3 săptămâni am fost operat la picior și trebuia să îmi scriu vârsta pe foaie (am scos telefonul, am pus cu un an mai mult). Dacă mă mai întreabă careva și nu știu….85 do the math,..

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter