Overwatch e un joc de noroc

Overwatch e un joc de noroc

Și nu pentru că are cutii de deschis ci pentru că… hai să vedem.

La bază, Overwatch este un joc de echipă. Contează foarte mult ca toată echipa să fie în sinergie: este nevoie de un scut bun, de un healer bun etc. Când cineva joacă de capul lui (e.g. se duce cu o sabie la o bătălie cu pistoale), crapă rapid, echipa de șase are acum cinci și… gata.

Când toți din echipă se cunosc între ei, este mult mai ușor să se ajungă la un consens, să fie comunicare, să se înțeleagă toți între ei.

Doar că uneori mai joci și singur. Și face Blizzard împrietenirile în locul tău. Și ghici ce? Uneori ai noroc de oameni cu care te poți înțelege, alteori nu. Uneori ai noroc de unu’ care mai iese din joc. Sau de doi. Alteori echipa adversă are norocul ăsta. Uneori ai noroc de trolli în echipă, alteori echipa adversă are norocul ăsta. Și tot așa…

Și este al dracului de frustrant, pentru că, oricât de bun ai fi reprezinți doar 1/6 din echipă. Și nu poți juca rolul tuturor.

(da, am reînceput să joc Overwatch)

3 Comentarii

Alex a scris

Bun, dar obiectia asta o poti ridica vizavi de orice joc cu sistem automat de matchmaking. Eu puteam s-o ridic vizavi de Dota2, na — in minim 50% din timp aveam idioti, oameni care jucau numai carry (fara support), ragequitteri, 2 rusi care se certau ca ei vor mid …. oricum trageam lozul la loterie, pierdeam. Asta-i viata.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter