Cât de mult ți-ar plăcea viitoarea ta trupă favorită?

Cât de mult ți-ar plăcea viitoarea ta trupă favorită? ©

Mai dau din când în când peste vreo piesă timpurie a vreunei trupe ce-i pe placul meu: Metallica, BUG Mafia și ce mai ascultam în de mult trecuta-mi tinerețe. Și nu pot să nu mă întreb: aș deveni fanul unei trupe dacă aș auzi azi ce-mi va plăcea peste doi ani?

Știu că pare stupid formulat – poate chiar este – dar gândește-te așa: dacă azi ai asculta Mafia pentru prima dată, te-ar impresiona atât de tare încât te-ai duce la un al doilea concert? Sau ai cumpăra al doilea album?

Instrumentalul era meh, versurile aveu rime sau sens doar câteodată, calitatea înregistrării era și ea cum era. Sunt convins că mulți au văzut ceva în acele versuri și în acel instrumental, prin urmare au ajuns unde au ajuns.

Iar chestia asta mă pune puțin pe gânduri: oare câtă muzică am ratat – noi, ca civilizație – doar pentru că nu am reușit să vedem acel ceva într-un stadiu incipient?

Un Comentariu

Gigel Anonimu' a scris

Intrebarea poate fi pusa si altfel:
Cata muzica nasoala am pus la loc de cinste, ca si civilizatie, pentru ca am vazut un CEVA in stadiul incipient cand de fapt era NIMIC. :))
Si poate ca am adoptat NIMIC si l-am transformat in CEVA NOU, si am aruncat CEVA-ul VECHI la gunoi, si acum cand CEVA-ul VECHI apare il ignoram pentru ca nu-l mai recunoastem – desi CEVA-ul VECHI are valoare intrinseca (sau poate ca valoarea nu este intrinseca ci un atribut subiectiv, dat de societate).

Si daca tot ai postat ceva din 96′ uite inca ceva antic, antic de tot, tot din 96′ (isi mai aminteste careva??)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter