Ce este atât de special cu aceste două gropi?

Absolut nimic din punct de vedere al capabilității. Ca multe alte gropi de pe șoselele României, sunt capabile să îndoaie lejer jantele mașinii (în cel mai bun caz) sau să îți rupă vreo bucșă, basculă, bieletă sau ce naiba o mai fi în zona roților.

Ce este cu adevărat special în toată treaba asta este că sunt pe aceeași stradă pe care se află și locul unde se încasează impozitele locale. De fapt, nu doar că sunt pe aceeași stradă, sunt în fața agenției!

Și ai putea crede: ei, nu-i chiar atât de rău. Or fi refăcut asfaltul și au rămas alea. Ceea ce este adevărat, doar că.. au refăcut asfaltul acum câțiva ani! Gropile alea au rămas tot acolo!

Băi, ce e cel mai enervant este că sunt fix în fața locului în care se colectează bani pentru a se face chestii pentru oraș! Și nu e ca și cum primăria n-ar avea bani, pentru că tocmai au refăcut fațada clădirii în cauză. Ar fi putut pune o lopată de ciment în canalizările alea și ar fi rezolvat problema!

Gropile astea două reprezintă incompetența.

5 Comentarii

StefanZ a scris

Neah, sigur nu e incompetenta, e prostie și lipsa totala de interes. Ce nu pricep eu e altceva: bai, din toți care lucrează sigur vine măcar unul cu masina la munca. Oare nu i se ia sa le ocolească? Oare nu ar putea zice la cei care se ocupa de asfaltări ca e satul de făcut slalom de 2 ori pe zi printre gropile vieții?

Empire a scris

@iuliancalin: La 100 la ora nu patesti nimic in groapa aia, pur si simplu zbori pe deasupra ei. Problema nu se rezolva cu niste ciment turnat in groapa. Trebuie decupat un patrat si ridicata gura caminului mai sus. Nu e ceva foarte greu, dar caminul ala trebuie sa reziste greutatii masinilor, deci trebuie refacuta structura caminului.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter