Atunci când suferi de țepofobie

Atunci când suferi de țepofobie ©

Pentru că trăim în România, trebuie să fii constant în alertă la orice inițiativă. Șansele să fie țeapă sunt mai mari decât orice altceva.

Săptămâna trecută am organizat un Group Buy pe forum. Pe scurt, ai fi putut cumpăra un abonament anual pe Frontendmasters cu 150$, în loc de 300$, cât ar costa în mod normal.

Și pentru că voiam să profite cât mai mulți de această treabă, am spamat promovat pe câteva grupuri de FB. Evident că războinicul dreptății și al adevărului a apărut din neant, călare pe un bit alb, cu tag-urile în vânt:

Prima dată nu m-am prins unde bate omul, dar… aparent aș lua banii și aș fugi cu ei.

Pentru că 12 ani de reputație online costă 1500$.

5 Comentarii

ady a scris

am o suspiciune că oamenii îi tratează și cred despre ceilalți în funcție de cum sunt ei înșiși.
probabil că tipul ăla care te acuză că ai fugi cu banii fie chiar ar fugi cu banii, fie n-ar fugi cu banii doar pt că i-ar fi frică de consecințe.
și nu, pierderea unei reputații și unui nume bun construite cu greu și grijă vreme de 12 ani nu intră la consecințele nașpa pe care și le imaginează el. pt că ar zice ”ce plm, am găsit atâția ani clienți, sigur o să găsesc alții de acum încolo, unii care n-au auzit de ce-am făcut”.
astfel de oameni atâta cred, atâta pot, atâta îi duce capul, nu-și imaginează că alți oameni au alte idei/principii/concepții.

Gigel Anonimu' a scris

Shiiiit, cate chestii misto pe frontendmasters. Daca n-as sti ca atunci cand vine vorba de cursuri si invatat chestii sunt ca un veveritoi obsesiv-compulsiv care invata si strange hulpav cursuri in vizuina digitala da’ foloseste foarte rar informatiile in viata reala, m-as baga si eu. :))

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter