Ce are Android iar iOS nu

Ce are Android iar iOS nu

Cred că am jumătate de an de când am trecut pe Android. Îmi lipsește un singur lucru de pe iOS: că puteam face tap pe bara de sus pentru a-mi face scroll până sus. Dacă citești un articol lung pe Android, ți se lungește degetul de la cât scroll faci până sus…

În fine, nu-i atât de rău, iar articolul ăsta este pentru lăudat.

Este ceva ce-mi place la Android foarte mult, dar este și foarte subtil; în asemenea măsură încât nu cred că au observat mulți: toate aplicațiile de sistem sunt aplicații stand alone. I.e. actualizabile individual. Și nu doar că-s actualizate individual, sunt actualizate fără downtime.

Nu oprești telefonul pentru a actualiza aplicația de mesaje, e absurd!

Pe iOS, orice actualizare a unei aplicații presupune actualizarea sistemului de operare. Și dacă, din diverse motive (e.g. hardware vechi), nu vrei să actualizezi OS-ul, ești cumva blocat la versiunea aia.

6 Comentarii

Claudiu a scris

Am un Samsung Note 9 şi personal sunt dezămăgit de Android-ul lor. Se mişcă mai greu faţă de acum 6 luni de când l-am cumpărat iar mini lag-ul este prezent. La iOS toată lumea laudă acest aspect, fluiditatea. Aştept noul iPhone să fac schimbul, o perioadă nu am de gând să mai încerc Android-ul. N-am nevoie de customizări, widget-uri şi alte lucruri.

Andrei Telteu a scris

Mai misto decat asta mi se pare faptul ca poti inlocui complet aplicatiile !
Nu iti place aplicatia de mesagerie ? Descarca alta si gata. Ai o gramada de optiuni pentru aplicatii de sms, launchere, tastatura, agenda, file manager, orice vrei si ce nu vrei.
Apropo, @Ionuț Staicu, incearca aplicatia Termius in loc de termux. Este cea mai buna. Are sincronizare cross-platform, client sftp, port forwarding, snippets, le are pe toate.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter