Primul meu contact cu Olynth

Primul meu contact cu Olynth ©

Pentru că doar fraierii răcesc iarna, iar șmecherii adevărați o fac doar primăvara sau vara, de vreo două zile a început să mi se înfunde nasul. Puțin la început, apoi din ce în ce mai des, în asemenea hal încât nu mai puteam dormi noaptea.

Prin urmare, am zis că e cazul să trecem la lucruri mai serioase: Olynth. Am auzit o grămadă de chestii nasoale, că provoacă dependență și că s-ar putea să fie probleme după. #yolo

În fine, cum a mers? A durat vreo patru secunde să trec de la nas complet înfundat la nas complet curat și tras aer cu nesaț în piept. Wow!

Îmi este un pic teamă de treaba asta cu dependența, așa că voi fi extrem de zgârcit cu el. Voi încerca să mă limitez la 1-2 pufuri/zi.

Ai avut probleme cu pufuri de nas? Cum ai scăpat de dependență?

10 Comentarii

iuliancalin a scris

@Ionuț Staicu: da nu știu ce să zic, dacă ajungi sa fi dependent de alea, cu siguranță ai abuzat de ele. Chiar nu îmi pot imagina cum deci dependent de picături de nas.
Răcesc și eu dar foarte rar folosesc spray de nas. Eu mă spăl in nas cu apa caldă dacă e înfundat.

Ady a scris

N-am avut probleme de genul dependență. Recunosc că atunci când eram mai tânără abuzam uneori de pufuri d-astea, dar am citit la un moment dat despre problemele de genul dependență, pierderea mirosului sau dezvoltarea unei toleranțe.
Așa că de atunci sunt foarte atentă să folosesc pufurile cum scrie pe prospect sau cum mi-a zis medicul (și să le alternez de la răceală la răceală, în caz că nu am rețetă). În caz de nas mai încăpățânat, folosesc alternativ pufuri cu apă de mare, sau chiar spălături nazale cu apă sărată înainte de culcare (mă ajută mult). Sunt foarte tentată însă să-mi cumpăr o „batista bebelușului”. :)

dan a scris

nu am zis asta. unii beau prea mult, altii maninca prea multe dulciuri, depinde de ei, nu poti zice ca olynthul e ca nicotina, heroina, cocaina …
mai conteaza si mentalul …
si in pliant zice ca dupa 7 zile daca nu se ameloriaza sa te opresti si sa consulti medicul.
poti sa ai sinuzita, deviatie de sept, etc. si oly nu te vindeca de astea ..

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter