Bisericile sunt pline de ipocriți

Bisericile sunt pline de ipocriți ©

Dacă eviți biserica din cauza ipocriților, te poți duce liniștit, întotdeauna este loc de încă unul. În plus, aceștia sunt mai aproape de Dumnezeu decât tine.

Azi a fost Paștele Blajinilor. De fapt, este mâine, dar cum patronii nu au nici un Dumnezeu, s-a făcut ceva mai devreme. Cumva, îmi imaginez cum morții își văd ei de treabă la cazanele de pe lumea cealaltă, așteptând cu nerăbdare ziua de mâine…. doar pentru ca noi, ăia vii, să dăm de pomană cu o zi mai devreme.

E ca și cum ți-ai lua bilet de vacanță iar avionul ar pleca mai devreme cu o zi!

În fine, azi cimitirul super full, că deh, le-a venit Paștele mai devreme. Se face colivă, vine popa să cânte ceva pe repeat la fiecare mormânt, iar supraviețuitorii au ceva pachețele de dat de pomană.

La pomană, evident, și conaționalii noștrii de origini asiatice.

Și am observat o chestie: chiar dacă religia este, până la urmă, o idee despre iubire, despre iertare, despre ajutarea nevoiașilor, oamenii refuzau să dea de pomană anumitor categorii sociale.

Tu nu, că ai mai primit, tu nu, că ești prea colorat, tu nu, pentru că.

Mi s-a făcut scârbă de fariseismul tuturor viilor de acolo.

O să ardeți în iad bă. Și nici o pomană nu vă va aduce vreun pic de hrană pe și nici o lumânare nu vă va aduce vreun pic de lumină pe lumea cealaltă.

3 Comentarii

Andrei a scris

bună asta cu iubirea, să vezi ce iubire-și împart pocăiții pe un site creștin, nu se înțeleg între ei nici subdiviziunile unei singure religii, cum ar fi să zicem subdiviziunile penticostalilor, se fac între ei fanatici, mincinoși, atei, creduli, păgâni, își prezic unii altora pedepse și nenorociri chiar până la a 7-a speță genetică ( că așa a citit el într-o carte antică din vechiul testament al bibliei evreilor).

Gigel Anonimu' a scris

Well, daca tot ai postat rock uite ceva sa te mai inveseleasca…

…pentru ca sunt sigur ca nici tu nu stiai ca exista un tip de rock numit „goblin metal”. Si pentru ca povestea clipului e…well, unica (cred ca l-am vazut de vreo 7 ori in ultima sapt). Vorba unui comentator de pe youtube:
„Sometimes I just come back to this video to make sure it still exists.”

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter