Zi plină

Zi plină ©

Cum s-a nimerit nu știu, dar am patru proiecte la care trebuie să implementez un sistem sau altul de plăți. La unii doar cu PayPal, la alții cu Stripe, alții au nevoie de abonament și tot așa. O adevărată aventură.

În plus, e primăvară, deci e de pus chestii în grădină. Cu chiu, cu vai, am reușit să-l conving pe taică-miu să renunțe la metoda clasică de udat grădina (mută furtunul de colo colo) și am trecut într-un nou stadiu: instalatie cu picurare.

Am luat 100m de furtun, accesorii și am purces la montare. Se montează extrem de ușor, singura provocare este să găsești o sursă de apă ce nu are presiune prea mare. Am rezolvat cu un butoi de vreo 200l pus la 50cm de sol, lăsând gravitația să facă tot greul. Butoiul ăsta udă cu succes vreo 15-20 de rânduri de roșii și căpșuni. Urmează cartofi, castraveți și… cam tot ce se mai găsește prin grădină.

Cum totul se întâmpla cu un scop, cine știe, poate peste două luni mă apuc de vândut legume și am nevoie de un sistem de plăți.

2 Comentarii

Ionuț Staicu a scris

@alescx: or exista, dar set-up-ul din grădină nu permite. Avem fântână, pompă și nu cred că s-ar termina bine lucrurile cu un regulator. Poate doar dacă întind instalație prin toată grădina.

Dar mă voi interesa și în direcția asta, mulțumesc.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter