Politicienii ratează o ocazie foarte bună

Politicienii ratează o ocazie foarte bună

Acum câteva săptămâni văd un filmuleț cu Viorica Dăncilă apostrofată de o doamnă. Proastă, incultă, agramată sau mai știu eu cum, dar s-a oprit să vorbească cu ea și, din două-trei vorbe nu doar că a liniștit-o, dar parcă a tras-o un pic spre partea ei. Și nu a fost un caz singular.

Acum hai să comparăm cu reacția primarului Constanței.

Politicienii ratează o ocazie foarte bună de a se promova. Angajezi cei mai buni consultanți de imagine (sau cine naiba se ocupă de chestiile astea) și te antrenezi tot timpul pentru a face față întrebărilor incomode.

Adică Făgădău să fii, știi că poți avea vreo 5-10 întrebări incomode, majoritatea legate de Mazăre. Păi angajezi trei oameni care să-ți scrie niște răspunsuri standard de genul „domnul Mazăre a fost adus în fața justiției și răspunde pentru faptele lui”, „nu poate decât să mă bucure că Justiția își face treaba”, „vă aștept într-o audiență la Primărie să discutam pe îndelete”.

Chestii de genul, care chiar dacă nu aduc nici un fel de informație, iau pe nepregătite protestatarul. Dar deh, nu poți cere tehnici de genul de la niște politicieni de carton.

Masele sunt mai greu de manipulat, dar indivizii simpli? Pff…

În altă odrine de idei, prezența la referendum a fost de 29% și că e prima dată când am văzut ditamai coada la un vot. Pentru că mai sunt încă cel puțin patru ore până la închiderea urnelor, putem spune că referendumul a trecut. Rămâne de văzut în favoarea cui.

3 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Cred ca asta se aplica tuturor, eh? Diplomatie si vb. ta cateva raspunsuri pregatite dinainte.
Dar nu despre asta vroiam sa vb Ci doar sa-ti zic de o serie foarte, foarte misto. Si foarte noua dealtfel. Probabil te uiti deja, da’ daca nu, take a look at Chernobyl. Doar 3 episoade aparute, maine apare si al 4-lea. Good, very good shit.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter