Dacă nici asta nu e reavoință…

Dacă nici asta nu e reavoință…

Sezonul estival ține trei luni. Din doișpe. Cum căcat să te apuci de lucrări la autostradă fix când începe în sezonul estival și să lucrezi la drum jumătate din sezon?

Pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între localităţile Perişoru şi Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, pe tronsonul kilometric 124+600 – 131+200 de metri, se execută lucrări de reparaţii pe toate benzile sensului de mers către Constanţa, circulaţia fiind deviată pe celălalt sens, până în data de 15 iulie, a anunțat Centrul Infotrafic.

sursa

Proverbul cu „iarna car, vara sanie” se pare că n-a ajuns peste tot…

8 Comentarii

Aurel a scris

Păi stai, că nu e doar acolo, mai se lucrează și pe la km 50 și ceva pe sensul spre mare. Vineri seara am făcut cu o oră mai mult ca de obicei pentru că se mergea pe o bandă + accident ușor. Nu înțeleg de ce nu o închid pe porțiuni să lucreze apoi în voie: București-Fundulea. Fundulea-Lehliu etc

Dan a scris

Eu cred ca este incompetenta pura din partea statului.
De ex. in Maramures saptamana trecuta RoAlert a dat o avetizare de grindina de mari dimensiuni si furtuni la o jumatate de ora dupa eveniment, furtuna care a distrus o gramada de masini, si acoperisuri. Ieri a fost o avetizare asemanatoare de a reusit sa faca panica in tot orasul si imprejurimi dar a fost o usoara ploaie de vara. Mai multe nu stiu ce sa zic…

Ionuț Staicu a scris

@Dan: Ca orice conexiune digitală, RoAlert este dependent de o mulțime de factori ce nu țin neapărat de capabilitatea celor ce l-au implementat. De exemplu, depinde cât de aglomerată e rețeaua în momentul ala.

Apoi mai este și factorul uman: de când s-a observat că e posibil să se întâmple, până și-a băut gigel cafeaua, până a apăsat pe butoane etc :)

Cât despre panică: Am impresia că se uită tot mai des ce vedem la meteo este, de fapt, prognoza.

Gigel Anonimu' a scris

Poate au fost stricaciuni recente ce trebuiau reparate? Caz in care ar avea o scuza (in afara cazului in care stricaciunile au aparut din cauza calitatii initiale proaste).

Sau poate statul, in infinita-i intelepciune, stavileste si frustreaza fluxul de turisti din dorinta de a forta mai multe ore de munca in sezonul estival. Daca nu poti sa mergi la mare, mergi la munca. :)))

PS. Turistii ca turistii, da’ mai nasol e de amaratii de muncitori. Nu-i prea sexy sa prestezi inconjurat de asfalt fierbinte in timpul verii. Cred ca si ei ar prefera sa lucreze primavara/toamna.

Alex a scris

Nu stiu in restul tarii cum este, dar la Timisoara primarul este maestru in evitarea responsabilitatii. Orice intirziere la o lucrare s-a intimplat pentru ca „vremea nefavorabila nu a permis desfasurarea lucrarilor in ritmul estimat initial”. Poate ca si astia cu autostrada n-au putut lucra fiindca am avut o iarna lunga si o primavara ploioasa? :D

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter