Jurnal de bord: 20 iunie

Jurnal de bord: 20 iunie
  • 😒 Partea bună este că am reușit să fac ca mesajele să nu mai ajungă în spam. Partea proastă este că am reușit să fac ca mesajele să nu mai ajungă. Deloc. Prin urmare, am migrat totul pe sendinblue și cam aia e. Vedem cum facem când va fi nevoie de primit mail-uri pe domeniul respectiv.
  • ✅ După ce un deploy prin rsync mi-a scos peri albi (permisiuni aiurea), am decis să îl fac atomic: fac rsync într-un folder temporar, redenumesc folderul live în ceva de genul backup-190620, redenumesc folderul temporar în folderul live. Pierd câteva secunde din viteza de deploy (nu se mai face incremental) dar… hey, ain’t stupid if it works!
  • ✅ Mi-am actualizat generatorul pentru proiecte (un Yeoman chinuit care face tot ce trebuie): am migrat pe Laravel Mix.
  • ✅ Am încercat și Circle CI (după Bitbucket Pipelines și Gitlab CI). Mi-a plăcut foarte mult că poți să te conectezi prin SSH la CI. Lucru ce e FOARTE util când e ceva ce nu merge.

De când a anunțat Facebook că intră în crypto, nu mă gândesc decât la un singur lucru: ce se întâmplă cu wallet-ul dacă ți se suspendă/închide contul?

Un Comentariu

so19 a scris

postmarkapp pentru send & receive. ma rog, primesti prin webhook, dar e tot continutul formatat frumos intr-un POST usor de parsat. nu merge daca e vorba de o casuta normala, sa o adauge in outlook, dar pentru unele cazuri e perfect.

daca n-ai fb nu existi, deci n-ai nici nevoie de bani, simplu :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter