Tot despre alegeri

Ca orice român bun la politică, îmi dau încă o dată cu părere la rezultatul alegerilor de ieri. Între timp am aflat că alegerile au fost pentru alegerea senatorilor și a deputaților. Asta am aflat dintr-un video unde o arăta pe Lavinia Șandru în ce urne vota. Poate în următorii cinci ani aflu și cu ce se ocupă senatorii și deputații.

Revenind… Am tot auzit că dacă iese nu știu ce partid, se va emigra în masă. Eu sunt curios dacă va emigra cel puțin UNUL din acest motiv (și niciun alt motiv suplimentar). Adică, ceva de genul: ajunge acasă, i-o trage nevesti-si iar în timp ce fumează țigara de după (btw, ia citește cum s-a apucat sora Despinei de fumat), îi spune: fă, ia fă-ți tu bagajele că emigrăm în Uganda!

Să zicem că totuși se găsește și unul mai cu cin’șpe oo să emigreze din acest motiv. Unde se duce? În Europa sunt prea puține țările în care s-ar putea adapta: în țările nordice se muncește mult și au limba ciudată, în Italia, Spania, Grecia, Franța și Germania e plin de români. În fostele țări sovietice ar trebui să fie nebun să se ducă, pentru că n-ar fi prea mari diferențe față de România.

În sud dacă s-ar duce (Africa – continentul) ar da din lac în puț. Crezi că în România este corupție mare? Ia vezi aici. În Africa este corupția cea mai mare, deci pică și asta.

În India… C’mon, au niște obiceiuri atât de dubioase încât nu te-ai adapta. În plus, nivelul corupției este cel puțin același ca în România.

În restul Asiei dacă te-ai duce, ar fi atât de aglomerat încât nu ai avea loc decât în picioare. În Japonia trebuie să muncești ca sclavul, iar un român clar nu e făcut pentru asta :w00t:

În America de Sud… Te trag ăia pe nas sau te fumează. Oricum ar fi, nu scapi întreg.

În America de Nord/Canada ai nevoie de viză, așadar pică și astea.

Așadar… Unde emigrezi române?

3 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter