Comenzi de succes pe elefant.ro

Comenzi de succes pe elefant.ro ©

Am prins prețuri decente la câteva produse, strânsesem vreo 15 cărți. Fac plata cu cardul, aștept să vină. Vineri. Sâmbătă. Azi.

Azi, în contul de elefant văd că este comanda dar nu are nici un status. Nu e procesată, nu e plătită, nu e nimic. Nu pentru că nu are efectiv un status ci pentru că elefant nu consideră această informație importantă, deci, nu o afișează.

Cu ocazia asta am observat și că nu am primit nici un email de confirmare de la elefant. Sau de la procesatorul de plăți. În Revolut văd că tranzacția a fost anulată dar nu am primit vreun mesaj undeva – ORIUNDE – în legătură cu asta (în altă parte decât aplicația Revolut adică, unde am observat abia azi).

Sun la elefant. Vreo zece minute în așteptare, fără răspuns. Închid, le trimit mesaj pe facebook. Au trecut 9 ore de atunci.

Sun la elefant din nou, aleg din meniu „plasează o comandă”. Mă pune în așteptare, închid după 5 secunde. După un minut mă sună „bună ziua, avem un apel ratat de la dvs, vreți să plasați o comandă?”. Nu, vreau să știu ce se întâmplă cu comanda curentă. „Ah, nu vă pot ajuta”.

Perfect. Prost o mai fi ăla care comandă de la voi?

6 Comentarii

Andra a scris

Am luat de la ei câteva cărți în format electronic. După o vreme (mai mult de un an) am incercat sa downloadez din nou una dintre ele, nu a mers. Le-am scris sa imi retrimita un link de download… nimic.

Am plătit pt ea, în varianta ebook, doar cu puțin mai puțin decât pt ediția tipărită, dar nu pretul fusese decisiv in alegerea mea. Doar ca, iată, nu am putut reciti ce ma interesa…

Asa ca nu, elefant, never again.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter