Ză maus

Aseară, în toiul procesului de producție constat cu stupoare că șobolanu’ meu produs de Microsoft și firless începe să tușească. Adică, în termeni mouse-icești, să rămână fără baterii. Cum Microsoft s-au gândit la toate mai puțin la drivere compatibile cu Vista și la un încarcător, deja mă vedeam cu un mouse cu fir.

Ceea ce nu s-a întâmplat aseară. S-a întâmplat mai spre dimineață. Și evident, am recurs la măsuri extreme: mausu’ de 5 lei, vechi de cel puțin trei ani. Îl înfig frumușel în monitor (că doar are și port usb, d-asta e monitor, nu? :D ) și îmi termin treaba stângaci. Spun stângaci deoarece totul parcă era anapoda. Timpul de răspuns, viteza cu care se mișca pointer-ul pe ecran, viteza de scroll, etc.

Evident, din motive ce țin de lene cruntă, de dimineață am mai stat câteva ore cu aceeași minunăție de maus, când, într-un exces de „WTF?!” m-am dus să-mi cumpăr baterii. Ajung acasă, înfig bateriile în maus și stupoare: mouse-ul mergea ca nou! Super tare!

Acum, eu mă gândeam serios să fac un mic upgrade și la mouse. Dar tare mi-e frică să nu am probleme de acomodare :-ss

5 Comentarii

xDetective a scris

Mofturi de font-ender si blogger. Ia incearca sa-ti amintesti acum cativa ani, cand ti-ai luat tu primul PC, ce mouse aveai? Uh, am dreptate?

PS : nu, nu-l stiu personal pe Ionut, nu stiu cum avea primul calculator, dar sunt sigur ca nu avea mouse Microsoft.

v3l0 a scris

Gigele dar tu n-ai o camera foto sau ceva care sa te fi obligat sa ai si un incarcator prin casa?!? un incarcator SANYO cu 4 acumulatori de 2700mAH, la 1a este 55 de lei, adica super-ieftin. Stie sa opreasca incarcarea singur, in cateva minute iti incarca un acumulator macara cat sa-ti termini seara de lucru cand iti mor altii…. numai avantaje.
Nu stiu ce mouse folosesti tu ca developer (stiu ca aveai posturi pe-aici despre mouse si tastatura, dar nu le caut), dar eu inca n-am renuntat la fire, pe PC avand un Samsung iar pe laptop un Logitech B58 OEM, ambele doar cu click-uri si scroll normale, fara nici un butonas in plus ca afc alergie instant daca vad 1000 de butoane pe un mouse. Firele nu ma deranjeaza asa tare si nu m-au tradat niciodata.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter