În ciuda mentalității colective și a sistemului

În ciuda mentalității colective și a sistemului ©

Părerea – și senzația! – generală este că sistemul nu-ți vrea în mod deosebit binele și că românii nu știu să facă lucruri bune. Doar că am vizitat zilele astea câteva locuri care m-au pus pe gânduri: dacă nu este chiar așa?

  • Muzeul Grigore Antipa: exponate foarte mișto, câteva de-a dreptul spectaculoase și unice în lume. Dar dincolo de asta, ești plimbat în diverse locuri din lume și din timp, unde ți se arată detalii despre ce vezi în geam. Puncte bonus: majoritatea scenelor mari au un ecran interactiv.
  • Dino Parc Rășnov: s-a tot scris în blogosferă despre el, dar, cu toate astea, așteptările nu erau foarte ridicate. Dar WOW: exponate uriașe, extrem de detaliate, câteva animatronice, realitate augmentată, loc de joacă pentru copii (sau… adulți). Cu sau fără copil, ești dator cu o vizită acolo. (pe de altă parte, cetatea Rășnov arată MULT mai spectaculos de la baza muntelui).
  • Zoo Băneasa vs Zoo Brașov vs Microrezervația Constanța: nu sunt neapărat fanul animalelor în captivitate, dar circumstanțele au fost în așa fel încât le-am vizitat pe toate. Dacă atât în Brașov cât și în Constanța ai parte în general de un parc de beton cu niște animale, la Băneasa ai… ei bine, o pădure. Asta nu înseamnă că vreuna din ele nu ar merita vizitată, ci doar că, dacă vrei să faci o plimbare în august… poate că ar fi bine să … cugeți un pic mai mult :D

PS: dacă trebuie să ajungi în Bran, drumul cel mai bun este prin Râșnov-Zărnești-Bran. Chiar dacă este mai lung cu câțiva Km, nu este în lucru; dacă nu stai la tren, Google Maps zice că e mai rapid cu 5-10 minute.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter