Țigările electronice

Țigările electronice ©

Cred că mi-am exprimat foarte des părerea despre fumat: cât timp o faci fără să mă deranjezi, poți să fumezi câte cinci țigări simultan.

De câțiva ani au apărut și „țigările electronice” care, chipurile, nu mai sunt atât de deranjante pentru cei din jur (fals) și care sunt mai puțin nocive. Lumea a luat-o razna și au trecut cu drag în tabăra vaporilor de tutun și au început toți să danseze kumbaya.

Doar că…

În cazul tutunului au fost nevoie de zeci de ani să se facă o legătură între „bagi fum în tine” și „buba la plămâni/gât”. Sigur, companiile de tutun au băgat „promovare” la greu, dar chiar și-așa, abia prin anii ’50 au început să dezbată dacă tutunul e bun sau rău. Cu toate astea, a fost nevoie de încă cincizeci de ani pentru a se începe interzicerea.

În cazul țigărilor electronice situația este mult mai… cum să zic… interesantă. Pentru că aceste dispozitive sunt noi pe piață, au mai puțin de zece ani de când au devenit mainstream. Cu toate astea deja au început să se asocieze diverse afecțiuni cu vaping-ul! Îți dai seama cât de fucked up e treaba asta?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter