Microsoft (tot) nu știe să facă prezentări

Microsoft (tot) nu știe să facă prezentări

M-am uitat aseară la ce au lansat și… wow, mișto hardware. Îmi place mult de tot cum arată laptopurile lor iar prețul consider că este rezonabil. Iar noul concept de telefon… wow și ăla. Mi-a plăcut ce s-a prezentat.

Dar nu mi-a plăcut cum s-a prezentat. Efectiv Microsoft duce lipsă acută de oameni capabili să prezinte un produs.

Panos Panay, prezentatorul oficial de la acest eveniment, încerca să-i imite pe Jobs și pe Ive prin intonație, gesticulație, accentuarea pe anumte features. Dar, părea totul atât de fals încât nici măcar el nu părea că are încredere în ce spune.

Au avut un om acum câțiva ani care a facut vreo două prezentări la Windows 8. Băi nene, avea ăla un stil, o energie și un entuziasm încât făcea și cel mai banal căcățel de feature să pară darul zeilor. Îi făcea și pe cei mai înfocați fani Apple să considere să schimbe tabăra.

Dar nu a fost potrivit pentru stilul stângaci al Microsoft de a face prezentările și au scăpat de el.

Cred că momentul în care MS va găsi prezentatori (mai) buni, lucrurile vor lua o întorsătură ȘI mai interesantă. Până atunci trebuie doar să ne mulțumim cu ce prezintă. Nu și cum.

Doar pe mine m-a deranjat că a ținut „piciorul” ăla al tabletei așa vreo două minute?
Nu le-a spus nimeni că unghiul din care s-au făcut pozele fac acele laptopuri să arate cel puțin… ciudat?

5 Comentarii

Silviu a scris

Mie mi-a plăcut. Chiar am simțit că au făcut progrese față de prezentările trecute. Au vorbit mai mult despre partea emoțională decât despre specificații. Au învățat bine de la Apple.
Mai bine să-l imite pe Steve Jobs decât pe Steve Balmer.

Gigel Anonimu' a scris

Misto telefonul ala. A dat-o un pic tipul in sentimentalism exagerat („The most precious thing is human connection bla bla”) da’ I guess it sells. Si are dreptate cu faza cand cineva la telefon iti cere numarul cuiva si daca nu vrei sa te cacai zici ca-i trimiti un mesaj.
Acu’ eu astept telefonul cu 3 sau chiar 4 ecrane ptr. productivitate pana la cer. :D

PS – tu cate monitoare ai? Banuiesc ca mai multe da’ zi-mi un pic despre cum le ai setate. Ma gandesc si eu la un multi-monitor setup cu 3-4 si nu stiu ce configuratie sa aleg. Momentan imi surade ideea cu 2 drept in fata in mod landscape (curbate de preferinta) si cate unul stanga dreapta in portrait (ptr. cod, excel, etc). Ce crezi?

Gigel Anonimu' a scris

@Marius, @Ionuț Staicu: Danke ptr. recomandari friends. :)
Ultrawide-ul ala curbat arata nice da’ e oleaca peste bugetul meu momentan. Cu aceiasi bani se poate achizitiona mai mult „real estate” cand vine vb de rezolutie totala. x4, x5 mai mult.
Si ms ptr. recomandarea de suporturi. Pana acu’ vreo saptamana nu stiam mai nimic despre suporturi/brate monitor si acum ma intreb cum de inca traiesc fara ele. :D

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter