Ce s-a întâmplat la Hiroshima?

Ce s-a întâmplat la Hiroshima? ©

Cred că mulți oameni aud Hiroshima sau Nagasaki și se gândesc doar la „cum le-au tras-o americanii japonezilor”. Ți-ai pus vreodată problema cum s-au desfășurat lucrurile din secunda în care Little Boy a atins pământul? Uite un video explicativ:

Cred că descrierea cea mai potrivită este: imaginează-ți toate calamitățile naturale la un loc și adaugă și radioactivitatea. Brrr, mi se zburlește părul numai când mă gândesc la asta…

6 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Well, asta a fost un video optimist. Superb ptr. un inceput de saptamana lol. Mai lipseste clipul cu puii de gaini aruncati in malaxor si o sa-mi consum tristetea pe o luna. :))

In spiritul „everyone dies” uite un joc interesant – sunt aproape sigur ca l-ai jucat:

S.T.A.L.K.E.R a fost si el interesant si desigur toata seria de Fallouts (le-ai incercat pe primele 2?).

Andrei a scris

@Gigel Anonimu’: pe locul 1 e pokerul, principala motivație de a juca în continuare și de a mă perfecționa e că ești plătit dacă câștigi. Mai joc și șah. Am mai jucat: Arsenal of democracy, e un joc făcut de fanii hearts of iron, mi-au plăcut cam toate jocurile celor de la Paradox: hearts of iron, europa universalis, crusaders kings, stellaris. Jagged Alliance 2, seria commandos, civilization, seria anno ( am jucat 1602 și 1503), Master of Orion 3, R.U.S.E., tropico, x-com. Acum am pe telefon Auralux :)).

Gigel Anonimu' a scris

@Andrei: Frumos, frumos! Ne asemanam mult la gusturi in materie de strategii! Si mie mi-au placut multe din seriile pe care le-ai enumerat! :)
La poker nu m-am bagat ptr. ca-s varza dar stiu ca unii jucatori fac ceva bani jucand online si te felicit daca-ti iese!
Ah, si daca ai timp iti recomand sa arunci o privire peste Aurora 4x. E mama si tata jocurilor 4x cu o complexitate ridicata si un gameplay super satisfacator.

Andrei a scris

@Gigel Anonimu’: frumos, doar unul singur l-am jucat din jocurile alea grand strategies, Arsenal of democracy, pentru că necesită timp, cam 5% din ele le-am rejucat de mai multe ori, dar mi-au plăcut toate fiindcă-mi place istoria și statistica.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter