Încă un set de controale la formulare!

Încă un set de controale la formulare!

De când fac eu web development, am urât întotdeauna să fac două lucruri: newslettere și formulare. La newslettere e horror, fiecare client de mail are porcărioarele lui, CSS este folosibil extrem de puțin, tabele peste tot și tot așa.

Fac o paranteză să spun că primele mele site-uri erau făcute cu tabele și zău că nu știu cum naiba reușeam să gândesc un layout să se potrivească pe tabele…

La formulare e și mai și. De obicei clienții vor să aibă fix același layout în toate browserele iar astea sunt destul de nesimțite încât am așa o bănuială că trei sferturi din firele mele albe de păr sunt datorate lor.

Și cum clienții vor să aibă același layout, vor să aibă și aceleași formulare. Și succes în a customiza checkbox-uri, radio și file cross browser. E o adevărată aventură să faci totul să arate la fel în chrome, firefox, edge, safari.

Ce face microsoft? Preia chrome chromium și… dezvoltă un nou set de controale! Asta înseamnă că toate browserele pe bază de Chromium vor implementa acest set nou de controale: chrome, edge, brave etc. Practic orice nu este firefox va arăta identic.

Yay?

3 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter