UPC – Descoperă o lume fascinantă!

O fi o lume fascinantă, dar întâi de toate trebuie să o descoperi, că e ascunsă bine. Al dracului de bine. În urma episodului de acum câteva săptămâni, m-am hotărât să-mi fac un abonament individual la UPC pentru internet. Și asta nu pentru că mi-ar fi UPC dragi ci doar pentru simplul (și stupidul totodată) motiv că altă opțiune nu am!

RDS este doar cu numele în blocul meu, nu și cu cablurile necesare „aprovizionării” cu internet/catv. Este cu numele deoarece și-au întins cablurile ÎN bloc de la începutul anului (sau sfârșitul lui 2006) dar blocul NU este conectat mai departe. Asta înseamnă că, cel puțin teoretic, o putem pune de o rețea de bloc rapid și ieftin :twisted: Asta ar fi prima opțiune inexistentă…

A doua opțiune (inexistentă) ar fi ClickNet. Problema cea mai mare este că… e musai să fiu abonat RTC. Ok, în afară de prețurile exorbitante, RTC ar fi o alegere bună, doar că eu nu am nevoie de telefon (pe care l-am scos cu vreo 3 ani în urmă deoarece nu îl foloseam). Iar fără telefon… prețuri mari, deci iar nu e bine (nu vreau să plătesc mai mult de 100 Ron / lună).

Revenind la ratații măreții UPC ce mi-au promis că în două săptămâni lucrătoare (asta înseamna fix trei săptămâni de muritor de rând) voi fi conectat. Iaca cele trei săptămâni trecute, internet am în continuare doar pe mobil și la muncă, cei de la UPC nu au catadicsit să mă sune. Așa că mi-am luat inima în dinți (cu tot cu artere :D ) și i-am sunat aseara. I-am explicat unui nene care e problema, m-a ținut 5 minute (nu exagerez) până m-a găsit în baza de date (nu îmi venea să cred când mi-a spus că nu este nimeni cu numele meu în baza lor de date). După ce m-au găsit, mi-au spus că…. eu nu am contract pentru internet!!! După încă două minute de căutări, au găsit și contractul cu pricina, asigurându-mă că în cursul dimineții de azi mă va suna echipa de la tehnic să îmi rezolve problema. Am accentuat că aș vrea o rezolvare azi, deoarece plec din localitate o perioadă (desigur, nu plec nicăieri, dar… poate se simt și ei; alarmă falsă, nu se simt)

Ora 17. Nu m-a sunat nimeni…. Îmi fac iar curaj, sunăm la UPC, iar nu mă găsesc în baza de date…. Wtf?! L-am întrebat pe nenea de acolo când e la ei dimineață, că la mine e seară și încă nu m-au sunat (mă gândeam că au ceasul reglat după New York). Și mi-a răspuns:

Momentan nu pot face nimic pentru dvs. Fac o notă pentru supervisor și vă rezolvă el mâine dimineață

Băi nene, eu în seara asta plec din oraș! El îmi repeta în continuu că voi fi sunat mâine, eu îi repetam că nu sunt acasă, etc…

Aștept nerăbdător ziua de mâine. Vedem ce s-o întâmpla, cu toate că sunt convins că NU voi fi sunat de cei de la UPC. Partea amuzantă este că aveam o părere bună despre ei, deoarece până acum aprox. un an toți cei care aveau internet de la ei n-au avut niciun fel de probleme….

Soluția? Mă mut? Zapp? Aștept o minune din partea RDS, poate-poate…

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter