Overwatch 2 (și un discount)

Aseară s-a anunțat Overwatch 2. S-au menționat vag de tot eroi noi, hărți noi, câteva moduri de joc noi și câteva modificări ale graficii. Din punctul meu de vedere este un DLC, dar hei…

Noutatea cea mai mare este că va împărți chestii cu vechiul OW: eroi, hărți, skin-uri șamd. Nu cred că există alt joc care a mai făcut asta, deci… cel puțin treaba asta va fi interesantă.

În afară de asta se adaugă câteva moduri noi de joc: un mod de „carieră”, unde poți face îmbunătățiri eroilor preferați (dar va fi un soi de players vs computer) și un „plimbă roboțelul”. Interesant, rămâne de văzut.

Când se lansează Overwatch 2?§

Jeff Kaplan a spus că nu au o dată fixă ci doar că au foarte mult de lucru la joc și nu vor să grăbească lucrurile. Ăsta este și motivul pentru care anul ăsta nu vor mai fi „evenimente speciale” (cum au fost în anii trecuți Archives). Cel mai probabil vom avea o versiune publică în preajma următorului BlizzCon.

Cât va costa Overwatch 2?§

Există tot felul de speculații despre cât va costa, majoritatea discuțiilor concluzionează că va fi în jur de 30€ (PC) și 60€ (console). Având în vedere modurile noi aduse… nu sunt sigur că merită.

Discount§

Am zis mai sus de un discount: până mâine poți cumpăra OW la doar 15€ (au reduceri de două-trei ori pe an).

Un Comentariu

Andrei a scris

Normal că nu merită. Mai dau o dată bani ca să joc cu aceeași eroi? Da, or fi ei șlefuiți, dar e aiurea, nici măcar dialogul nu l-au schimbat. Eventual îl iau când scade prețul. Băi frate, aceleași arme, echipament, măcar dacă schimbau mai multe. Am văzut o chestie în trailerul cinematic, nepoata cu tron și-au unit scuturile, dacă ar face 2 eroi să se unească și să devină mai eficienți ar fi ceva.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter