Mașină de spălat sau TV?

Mașină de spălat sau TV? ©

Rulează acum o reclamă la TV la Provident care este cumva la limita idioțeniei. Știi reclama cu tipa care umbla cu sticla de detergent în poșetă? Eh, cam la nivelul ăla de idioțenie.

Context: el și ea, la plimbare în magazin. Și se întreabă unul pe celălalt: ce ne luăm? TV sau mașină de spălat? Avem bani doar pentru una dintre ele!

Băi… este stupid, dar pe bune că așa gândește o bună parte din populație: ok, nu avem bani, dar nici nu prioritizăm un pic cheltuielile. De ce avem nevoie? Ce este mai important într-o casă? TV-ul? Mașina de spălat?

Am stabilit mai demult că nu prea mă pricep la chestii d’astea sociale și nu prea știu cum trebuie să mă port în majoritatea cazurilor. Dar unul dintre lucrurile de eram sigur era faptul că e bine să fiu curat. Și eu, și hainele.

Dar, după reclama asta… nu știu ce să zic…

6 Comentarii

Ady a scris

mașină de spălat, always mașină de spălat. trăiesc bine-merci de vreo 6-7 ani fără tv, dar fără mașină de spălat nu cred c-aș putea trăi o lună.

păi ideea reclamei cred că vine de la faptul că unii (bărbați și femei), efectiv nu și-ar putea imagina viața fără tv, în schimb la capitolul mașină de spălat: o parte din bărbați nici măcar nu și-ar putea imagina că ar trebui să spele de mână toate cele, iar restul bărbaților și femeile și-ar zice ”o să spălăm la mână o vreme” (bine, 99,9999999999% n-au spălat la mână mai mult de o pereche de chiloți în toată viața lor și d-aia gândesc așa).

Andrei a scris

Da ce bă, ăia care nu au mașină de spălat sunt murdari? nu mai e detergent manual? Anyways problema nu se pune mașină sau tv, că mașina e mereu mai scumpă, așa că mașină sau tv mic sau tv dăștept și mare. Chiar e greu să nu găsești un tv mic ieftin, cât să ai la ce te uita.

Daniel a scris

Nu cred ca Provident se adreseaza oamenilor care isi folosesc creierul sau au un minim de educatie financiara, altfel cum ar putea inflori business-ul lor (numit de multi camatarie) ?

Cat timp vedem ca an de an romanii se imprumuta pentru a pune mancare pe masa de sarbatori, iar apoi arunca jumate, este normal ca si TV-ul sa fie prioritar.

Gigel Anonimu' a scris

Pe langa asta mai e si alegerea estetica vs utilitate. Vrei ceva frumos sau ceva util?
Ai mei cateodata ma surprind cu fraza „cutare echipament de bucatarie arata urat”. Pai vrei ceva care merge bine sau ceva care arata bine?
Poate’s eu mai pragmatic dar ptr. mine utilitatatea bate estetica in 99% din cazuri. Estetica e optionala, utilitatea-i necesara.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter