Noiembrie aduce seriale noi!

Noiembrie aduce seriale noi! ©

Știi câte seriale apar (sau au început deja) luna asta? Ei bine… suficiente cât să-ți ocupe câteva ore în fiecare săptămână. Iar astea sunt doar pe HBO:

  • Silicon Valley – ultimul sezon și deja sunt disponibile două episoade!
  • Materiile Întunecate – (încă) o ecranizare după seria cu același nume. Cărțile mi-au plăcut maxim, m-au ținut cu sufletul la gură, dar și ăsta de acum și Golden Compass suferă de aceeași probelmă ca multe alte ecranizări. Având în vedere de când aștept serialul, pot spune că primul episod mi s-a părut destul de plictisitor. Mai urmăresc unul-două episoade, vedem în ce direcție merge;
  • WATCHMEN – este un univers… pe dos, unul în care supereroii sunt băieții răi. Nu am văzut decât jumătate de episod, încă sunt indecis dacă îmi place sau nu.
  • Britannia – Sezon nou din 7 noiembrie. Primul sezon mi-a plăcut mult de tot, sunt sigur că ăsta nu va dezamăgi! La cum arată pe HBO Go, cred că va fi rost de binging (i.e. apare tot sezonul odată);
  • The Righteous Gemstones – un serial despre o familie de preoți evangheliști și problemele acestora. E amuzant, dar n-aș putea spune că pierzi ceva dacă nu-l urmărești :D

6 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Oho, multumesc @Iamntz si @Dragos-Mihai ptr. heads up.
„His dark materials” si „See” par interesante tare!

„Britannia” tot nashpa a ramas IMO chiar daca o are pe Keilly Reilly care-i una dintre actritele mele preferate (recomand „Eden Lake” ptr. cine vrea s-o vada jucand strong)- sorry Ionut! :)))
Cine vrea totusi tv shows cu romani BUNE bune are la indemana „Rome” si „Spartacus”.

Am vazut deasemeni ca au aparut si Treadstone si The Morning Show – ambele par promitatoare din trailere.

Si daca tot vb. de filme/seriale a aparut si „The King”. E lent si plictisitor in jumatate dar cealalta jumatate are niste cinematografie foarte misto (batalia de la Agincourt redata superb).

Bilen a scris

O sa incerc si eu „His Dark Materials”. 100% de acord cu ce ai zis pe tema „The Righteous Gemstone”. Am urmarit primul episod, mi s-a parut amuzant dar zace acolo pentru cand voi avea vreodata timp.

De la Apple TV+ am incercat „For All Mankind” care ca idee e similar cu „The Man in the High Castle”, parca tot de la tine de pe blog am auzit de el. Descrie ce s-ar intampla cu lumea daca rusii ar fi trimis primul astronaut pe luna. Dar din pacate nu m-a atras deloc.

Cand eram ciutan dadeau astia la TV serialul SF pentru adolescenti „Creepshow”, nu stiu daca iti amintesti. Au scos o noua editie si imi place. Poate sunt si nostalgic asa de felul meu.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter