O reclamă drăguță: Kytary

O reclamă drăguță: Kytary ©

Am primit reclama asta pe Youtube și cred că e una dintre puținele la care nu am dat skip. E goofy dar cumva reușește să prezinte cam tot ce are de oferit magazinul.

Bonus: mi-a mai apărut o reclamă la ei:

În altă ordine de idei, pentru că exercițiul la chitară a fost un adevărat succes (not), mă gândeam să încerc clape. Mai exact, o clapă MIDI, conectată ori la PC ori la iPad. Și oscilez între un M-Audio și ICON. Nu știu ce să aleg…

4 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Oh, fuck off dude. :P Erai bine pe chitara cand te-am auzit (vazut) ultima data aici pe blog. Cui ii pasa ca nu esti maestru atata vreme cat tu te simti bine cantand?

Dar in principiu ce vrei tu sa faci nu-i o idee rea. :)) Si pe mine ma mananca palmele la o clapa midi + facut muzica in Reaper.
Si pana la urma poate chiar ai dreptate. Unii oameni rezoneaza diferit cu diferite instrumente. Eu unul stiu ca n-as zice nu la o lauta, un saxofon sau un oud – asa ca de ce nu si o clapa?. :)

Apropos, daca esti into medieval/oriental music (eu sunt) asculta-l un pic pe nenea asta la oud:

Ionuț Staicu a scris

@Gigel Anonimu’: heh, relax.

Eram binișor și oricât exersam ajunsesem la un punct mort, nu mai progresam. Și o zi am fost ocupat, am sărit peste exercițiu, altă zi am fost plecat și tot asa. Acum trec
săptămâni întregi între sesiunile mele de chitară :)

Gigel Anonimu' a scris

@Ionuț Staicu:
Well, se pare ca sunt un Acomodator. :))
In cartea „Never Split the difference” se zice ca-s 3 tipuri de personalitati cand vine vorba de negociere/comunicare: Accomodator, Analyst si Assertive.
Cand intervine o tacere Accomodatorul devine nervos, Analyst-ul profita de timp sa analizeze si Assertive-ul incepe sa vorbeasca.
Btw – recomand maxim cartea, in special versiunea audio care are doar 3 ore si ceva. O sa-ti schimbe total modul cum negociezi deals sau orice si e fun de ascultat ptr. ca-i scrisa de un fost negociator FBI de ostatici.

Te inteleg insa cu chitara. Si eu am renuntat de ceva vreme la invatat chitara si teorie muzicala „ca lumea” – nema timp. Acum doar prind cand si cand un sfert de ora seara si improvizez cum ma duce capul – nu-i foarte profesional da-i relaxant. :D

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter