Dulapul IKEA este de vină?

Dulapul IKEA este de vină?

A fost filmul cu IKEA și dulapurile căzute peste copii și na, s-au activat profesioniștii de internet: că ce, alea sunt dulapuri? Nu trebuiesc ancorate, nu stricăm pereții! Centru de greutate! Ce-i asta, dictatură? Nu vrem nici un centru! Ia să dăm IKEA în judecată!

Dulapurile cad. Indiferent că-i IKEA sau altcineva, în momentul în care deschizi toate sertarele, totul se descentrează, indiferent de cât de solidă este mobila aia. Da, inclusiv la corpurile din lemn masiv se întâmplă asta, DAR, pentru că au 100kg, este mai greu de observat. DAR SE ÎNTÂMPLĂ!

Dincolo de durerea pierderii propriului copil, nici un părinte nu vrea să se simtă responsabil pentru rănirea sau moartea copilului. Și caută vinovați: producătorul de mobilă, pereții, mai-știu-eu-ce. Serios, asta este retorica acuzatorilor: „aveam instrucțiuni de ancorare, aveam dispozitive, dar nu am făcut-o pentru că… motive.”

Zilele trecute s-a întâmplat o treabă nasoală la o grădiniță: un dulap a căzut peste un copil. Din fericire, copilul a scăpat ușor. Oare era un dulap IKEA?

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter