UPC – Descoperă o lume fascinantă! II

Mici update-uri în aventura mea cu UPC

După cele întâmplate zilele trecute, azi am așteptat nerăbdător să mă sune. Așteptam la fel cum aștept să-mi iau premiul de la LOTO (cu toate că nu am jucat niciodată). Adică așteptam convins fiind că voi aștepta degeaba. Spre surprinderea mea, chiar am așteptat degeaba :D

Cu vreo două ore în urmă am făcut o plângere la OPC, iar acu’ 20 minute i-am sunat. Înjurături peste înjurături (cred că au kilometri de frigidere pline de puli carne) când, în final, după 10 minute se găsește unu’ să-mi răspundă (de fapt, cred că e singurul om din call center) și îmi dă un răspuns fulger: apăreți în baza noastră de date cu un contract încheiat pe….. ține-te bine: 15 IUNIE. 2007. Da, exact, AZI. Azi am apărut și eu la ei ca având un contract încheiat în urmă cu aproape o lună.

De dimineață am zis să mă uit prin contractul ce l-am semnat și să-l citesc cu ceva mai mare atenție. Astfel, am aflat că perioada de instalare este de ȘAPTE (nu este trecut nicăieri o perioadă mai mare) zile CALENDARISTICE (adică d’astea de muritor de rând). În pliantele lor: instalarea în cinci zile lucrătoare. Zuza ce mi-a făcut contractul mi-a spus că în două săptămâni lucrătoare… Wtf?!

Încă mai sper. Speranța moare ultima.. (cred că va muri de plictiseală)

Un Comentariu

v3l0 a scris

La rds este un call center dedicat in bucale, care preia apelurile clientilor si trimit problemele in CT prin mails i inca o metoda, la rds se proceseaza un contract (FARA PILE) in max 4 zile daca nu-s probleme deosebite, in general contractele facute in sediu procesandu-se a doua zi. si rds are in pliante o promisiune de-asta frumoasa, gen cablarea in 5 zile… dar daca nu-s echipamente (chestie care nu mai este un secret de mult) poti sa nu fi cablat mai multa vreme. Interesant este ca rds raspunde destul de prompt celor ce fac reclamatii la ANPC (adica la fostul OPC, mai exact Asociatia Nationala pt Protectia Consumatorului, daca nu ma insel)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter