Unde o fi poliția rutieră?

Unde o fi poliția rutieră?

Deja am scris că eu am o problemă cu mașinile care circulă cu farurile stinse. Consider că inexistența obligativității de a circula permanent cu becurile aprinse (măcar pozițiile dacă nu farurile) este o greșeală, dar… na, eu n-am permis, n-am de unde să știu chestii de genul.

Azi este o ceață în Constanța de abia se vede la vreo 20 de metri în față.

Ghici cum circulă unele mașini!

Fără. Becuri.

Deloc.

De trei ori în vreo cinci minute era să mă lovească mașina pe trecere. Pur și simplu apăreau brusc și dispăreau ca măgarii în ceață. Sau ca boii, în cazul lor.

Le strig să-și aprindă farurile. Și-au cerut scuze, umili și le-au aprins fără alte comentarii. Unul se uită la mine ca la extratereștri, altul îmi zice un „ce vrei bă săracule, ia-ți mașină, nu mai merge pe jos”, altul bagă veșnica „bine că ești tu deștept”, dar le aprinde.

Înțeleg că nu le aprinzi când e lumină afară, vizibilitate maximă și altele de genul. Faci economie de curent sau mai știu eu ce scuze cretine ai. Să zicem că înțeleg.

Dar să nu le aprinzi nici când ai zero vizibilitate? Asta este în lege! În loc să stea cu radarul, poliția ar putea să-i vâneze pe ăștia!

În altă ordine de idei, accident cu un microbuz, unde poți să-ți faci o oarecare părere despre cât de densă e ceața. Cum sunt unele mașini parcate? Fără becuri!

4 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter