Încă un abonament: Pocket

Încă un abonament: Pocket ©

Folosesc Pocket încă de când se numea Read It Later și era disponibil doar pe Firefox. E un serviciu excelent pentru a face o listă de articole pentru a fi citite mai târziu; mie mi se întâmplă deseori să găsesc un articol dar să nu am chef sau timp să-l citesc pe moment.

Și uite așa strâng câteva zeci de articole săptămânal (pe unele le pun și în sidebar-ul blogului) pe serviciu mișto de tot.

În fine, au varianta premium de câțiva ani și am amânat. Aplicația gratuită este excelentă, nu sunt foarte insistenți în a cere cumpărarea abonamentului, deci… am uitat.

Am activat a abonamentul azi. Nu are cine știe ce facilități extraordinare pentru mine dar cred că este un serviciu care merită cei ~4 lei/lună așa cum este.

2 Comentarii

Ionuț Staicu a scris

@Gigel Anonimu’: Nici eu nu le citesc pe toate; sunt unele care au un titlu interesant dar după primele două paragrafe îmi dau seama că doar titlul era interesant, sunt altele care doar mi s-au păurt interesante la momentul salvării și sunt cele care stau atât de mult în listă încât devin irelevante (ori am citit ceva mai bun pe subiect, ori nu mă mai interesează subiectul).

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter