De ce sălile nu vând și alte chestii?

De ce sălile nu vând și alte chestii?

La sala unde merg (da, încă mă duc la sală, e totul OK, mulțumesc de întrebare) au și un mic magazin în care vând două lucruri: proteine și apă. („Proteine” e un termen generic, nu m-a interesat niciodată exact ce este în borcanele alea uriașe)

Din ce am înțeles, e o treabă comună la multe săli.

Eh, și asta nu înțeleg: de ce vând doar genul ăsta de lucruri? De ce nu se vând… tricouri sau prosoape? Am luat prosop de la Dechatlon cu vreo 11-12 lei: măricel, absorbant și se face micuț de se bagă în buzunar. Tricouri? La fel, vreo 10 lei bucata. Presupun că luate en-gros sunt mai ieftine. Și nici nu ocupă foarte mult loc.

Sunt tot timpul amețiți (ahem…) care își uită prosopul sau tricoul acasă. Tare aș vrea să am de unde să-mi iau ceva în caz de urgență…

3 Comentarii

StefanZ a scris

Eh, aici depinde de la sala la sala. Cei de la worldclass (ce i drept, difera in functie de abonament, si de sala) au urmatoarele chestii:
– inchiriat prosop (6 lei), la toate salile
– prosoape moca (cele de la platinium, sali care au piscina si alte chestii. de obicei astea se afla in hoteluri si nu numai (vezi worldclass w)
– shop (online si offline). sala la care merg, pe langa suplimente, au si genti, hanorace, tricouri etc

Inainte am fost la ceva sala care la fel, avea posibilitatea de inchiriat atat prosoape mari cat si mici (4 respectiv 2 lei). Intr-adevar, slabe sanse sa gasesti servicii de genul asta la sali de cartier, mai… modeste.

Alex a scris

Sustin ce zice Stefan dinsus. La sala care apartine de Hotel Continental (Timisoara), prosop primesti neconditionat, ai si dozatoare de apa ca sa nu cari tu sticla. La W.C. ai serviciu de inchiriat prosop, pentru ca trebuie sa faca si ei bani din ceva, pe linga abonamente.

Tricouri probabil nu vind pentru ca nu-ti uiti asa frecvent tricoul acasa, iar multi oricum sunt mizerabili si pleaca cu tricoul ud pe ei in loc sa faca dus. Asa ca ar fi stoc cam mort, ar vinde 1-2 bucati pe luna probabil.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter