De ce sălile nu vând și alte chestii?

De ce sălile nu vând și alte chestii?

La sala unde merg (da, încă mă duc la sală, e totul OK, mulțumesc de întrebare) au și un mic magazin în care vând două lucruri: proteine și apă. („Proteine” e un termen generic, nu m-a interesat niciodată exact ce este în borcanele alea uriașe)

Din ce am înțeles, e o treabă comună la multe săli.

Eh, și asta nu înțeleg: de ce vând doar genul ăsta de lucruri? De ce nu se vând… tricouri sau prosoape? Am luat prosop de la Dechatlon cu vreo 11-12 lei: măricel, absorbant și se face micuț de se bagă în buzunar. Tricouri? La fel, vreo 10 lei bucata. Presupun că luate en-gros sunt mai ieftine. Și nici nu ocupă foarte mult loc.

Sunt tot timpul amețiți (ahem…) care își uită prosopul sau tricoul acasă. Tare aș vrea să am de unde să-mi iau ceva în caz de urgență…

2 Comentarii

StefanZ a scris

Eh, aici depinde de la sala la sala. Cei de la worldclass (ce i drept, difera in functie de abonament, si de sala) au urmatoarele chestii:
– inchiriat prosop (6 lei), la toate salile
– prosoape moca (cele de la platinium, sali care au piscina si alte chestii. de obicei astea se afla in hoteluri si nu numai (vezi worldclass w)
– shop (online si offline). sala la care merg, pe langa suplimente, au si genti, hanorace, tricouri etc

Inainte am fost la ceva sala care la fel, avea posibilitatea de inchiriat atat prosoape mari cat si mici (4 respectiv 2 lei). Intr-adevar, slabe sanse sa gasesti servicii de genul asta la sali de cartier, mai… modeste.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter