Nu mai comandați de la livratori!

Nu mai comandați de la livratori! ©

Am făcut alaltăieri comandă de la Souvlaki Bar, că m-am săturat de atâta foie gras și caviar, am zis să încercăm și mâncare de plebei. Am comandat prin Food Panda, că deh, sunt printre puținii care livrează în centrul periferiei, unde stau eu.

Mâncare bună, nu zic nu, dar mi-a atras atenția o treabă: pe pungă era capsată o foaie pe care scria ceva de genul „nu mai comandați prin serviciile de livrare pentru că plătim comision, comandați direct în restaurant” (nu mi-a venit ideea să fac poză, deci trebuie să mă crezi pe cuvânt).

Nu știu dacă treaba asta e specifică acelui local sau dacă se practică la nivel mare, dar situația se poate explica, pe scurt așa:

  • o știi aia cu „comandă minimă 50 lei, dar dacă stai în zona X comanda minimă e 100 lei”? Eh, panda nu are mizerii de genul ăsta (cel puțin nu unde stau eu).
  • o știi aia cu „nu avem mașină disponibilă acum, veniți să ridicați din restaurant”?
  • o știi pe aia cu „nu acceptăm plata cu cardul”?

Altfel spus, eu aș vrea să nu plătesc comision la panda, dar oferă-mi aceleași facilități și nu mai fi mizerabil. Ce zici?

2 Comentarii

StefanZ a scris

In primul rand mi se pare interesant modul de „a-i face pe la spate”. De ce mai colaboreaza atunci? Doar sa se faca cunoscuti pe spatele foodpanda dupa care sa le dea teapa?

In al 2-lea rand, nu stiu cum sunt altii, dar de cele mai multe ori cand imi comand de mancare nu am o idee despre ce vreau, intru in aplicatie si „sap” efectiv prin meniuri. Ar fi un pic mai greu de facut asta fara un loc centralizat (presupunand ca deja ai in bookmark toate restaurantele care livreaza in zona ta). Deci pt treaba asta e ok sa platim comisionul ala l foodpanda/ubereats etc.

Si nu in ultimul rand, restaurantele de la ubereats, de exemplu, au preturi un pic mai mari in aplicatie decat in realitate (~5%), probabil fix d-asta, sa minimizeze comisionul dat. Ceea ce o poate face orice restaurant. Si poti fi sigur ca daca ai niste servicii ok, mancare buna si te stie lumea, cand va comanda nu se va mai zgarci la max 2 lei.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter