Ziua incompetenței!

Despre Design-site.ro am scris acum ceva timp. Da, sunt cei ce înțeleg webdesign-ul:

in general realizarea de site-uri web, de la momentul conceperii structurii și interfeții grafice și până la finalizarea programării și introducerea propriu-zisă a datelor – imagini, text, fișiere și alte elemente – care alcătuiesc conținutul site-ului.

În fine, azi s-au hotărât să își arate capacitățile de direct marketing. Și cum se face asta cel mai bine dacă nu prin spam? :w00t: așadar:

Sunt doar jumătate din adresele de mail. Ce este frumos este că…. am primit DOUĂ mail-uri. Același conținut, alt sender.

Heh, ca să vezi :w00t:

6 Comentarii

Bilen a scris

prin webdesign se întelege în general realizarea de site-uri web, de la momentul conceperii structurii și interfeții grafice

Asta cu interfeții, mi-a plăcut mult :)

Ce îți bați capul mă Ioane, ca ăsta sunt cu zecile în marea grădină .ro. Nu merita osteneala.

v3l0 a scris

Pai au facut-o inteligent, ca stiau ca-i dai pe blog.
Daca spameaza 1000 de bloggeri din care 100 scriu despre ei… s-au cam scos.
In rest, daca baietii sunt din anumite zone ale tarii, nu este corect, dar este cel putin scuzabil sa le scape cuvinte gen „interfetii„.

Craciun a scris

Eu am primit de la o agentie de asigurari din romania (una foarte cunoscuta pentru RCA), o felicitare de sarbatori cu cateva mii de adrese de e-mail la vedere… spam nu e ca atunci cand mi-am facut asigurarea online a trebuit sa imi dau acordul pentru termeni, dar o invitatie la spam tot este…

v3l0 a scris

@ Craciun : Si daca iti puneau adresa in BCC ea putea fi vazuta cu un clint de mail mai acatarii. La RDS foloseam The Bat si cu F9 vedeai codul mesajului si acolo gaseai si cine era in CC, in BCC, prin ce server(e) a trecut mailu’, tot felu’ de chestii interesante. Concluzia simpla este ca ar trebui ca ei sa foloseasca un program de dat mailuri care sa primeasca o lista de contacte si sa trimita mailuri individuale, solutie probabil prea scumpa si complicata atata timp cat copy/paste la un anumit nr de adrese in campul TO este moka.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter